Monitor xbox-hoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy HD monitor és az lenne a kérdésem ha ehhez hozzá kötöm a gépem plusz az xbox-om akkor az tudom váltogatni miközben mind 2-őt használom
Itt a monitor: [link]
tudom hogy csak 1 hdmi és 1 vga van rajta de az xbox-ot kötném hdmi-vel a gépet meg vga-val!
2013. nov. 22. 19:42
1/3 anonim válasza:
Muszáj kikötni az egyik kábelt, el sem indul, ha több, mint egy van benne, mert nem tudja, melyiktől fogja a jelet. Viszont, ha a bekapcsolt gépedet lekötöd róla, visszatenni nem tudod, csak ha kikapcsolod. Döglött ötlet.
2/3 anonim válasza:
Az én monitoromon van egy gomb amivel választani lehet, hogy melyik bemenetet használja.
Tehát nálam is így van, rá van kötve a pc is és az xbox is.
A te elképzeléseddel az lesz a baj, hogy ha hdmi-vel kötöd az xbox-ot a monitorra akkor nem lesz hang.
Az xboxot mindenképpen vga-ra kellene kötni egy xbox 360 vga kábellel.
3/3 A kérdező kommentje:
ok köszi :)
2013. nov. 23. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!