Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Silent Hill PC kerdescsokor,...

Silent Hill PC kerdescsokor, aki szereti a sorozatot, kerem, valaszoljon, jo?

Figyelt kérdés

Ugy tudom PC-re a masodiktol az otodikig van. Most szeretnem elkezdeni, de sosem jatszottam meg hasonloval.

Nagyjabol mennyi a jatekidejuk?

Mennyire kepesek borzongatni?

Milyen a harc, mennyire frusztralo/gordulekeny?

Mennyire nehezek?

Milyen a mentesi rendszer? (pontokon vagy barhol)

Mennyire bugosak? (kifagyas, mentesi hibak, stb)

Ezeken kivul barmilyen erdekes infot megkoszonok.

2013. nov. 22. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:

A második rész úgy 6-10 óra.

A második rész eléggé.

Kicsit frusztráló.

Van benne nehézségi fok állítás.

Pontokon lehet menteni.

A második nem volt bugos.

Én csak a másodikkal játszottam PC-n plusz az elsővel PS1-en.

2013. nov. 22. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi, pont a masodikrol irtak, hogy nagyon jo. A negyedik demoja megvolt, de az valahogy... Rossz ertelemben rohejes.
2013. nov. 22. 19:29
 3/7 anonim ***** válasza:

a legjobb a Silent Hill 2, utána a 3 és a Downpour (de az nincs PC-re)

alapjáraton nem ijesztőek, de vannak részek ahol betud kekszelni az ember (mint mikor hallod a háttérben hogy valahol ott mászkál a piramisfejű)

az irányítás szokatlan lehet elsőre, de meg lehet szokni

hát a végére már elég nehezek szoktak lenni, plusz mindegyik résznek több befejezése van, ez nehézségi szinttől is függhet

2013. nov. 22. 23:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Alkalmasint beszerzem akkor a masodik es harmadik reszt. A homecomingrol nem sok jot olvastam, a negyedik pedig inkabb erdekesnek tunik, nem jonak (szamomra). A tortenetek eleg betegnek tunnek, de hatha erdekesek is. A szornyekre vagyok meg kivancsi, de videot, kepet nem tudok nezni.
2013. nov. 23. 01:10
 5/7 anonim ***** válasza:
szörnyekből a piramisfejű és a nővérek a kultikusak
2013. nov. 23. 15:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem megvan az SH1, a SH2 (Restless dreams), SH3, SH4 (The Room), SH5+ az SH Origins PC-s verzió.

Az első kb 4 óra a végigvitele (Hard szint teljesítve).

A második rész kevesebb, mint 6 óra (Extra Riddle szint teljesítve).

A harmadik rész sajnos Hardon nem sikerült, kb 3 és fél óra.

A negyedik rész 4 óra körüli, kevesebb, ha sokkolód is van (Hard szint teljesítve).

Sajnos az ötödik és az Originst csak az egyik barátomnál tudtuk játszani (kicsi a gépigényem), így arról nem nagyon nyilatkoznék, de az SH5-öt én nehéznek találtam kissé a taktikázások miatt és nem nagyon tudtam megszokni a többihez képest. Szintén ez igaz az Originsra, plusz idegesítő az, hogy a város nem ürül ki szörnyileg.

2013. dec. 13. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:
A konzolos iranyitas miatt szerintem en elverzek majd parszor. Ma hozta volna a futar a pc-s verziokat, de megis hetfon er csak ide. Mar nagyon varom, mert erdekel a tortenetuk. Ha megtisztitok egy reszt az szornymentes marad, vagy mindig lesznek ujabb peldanyok? A 2/3/4.-reszek pc-n tamogatjak a gamepadot?
2013. dec. 13. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!