Csak én vagyok ilyen egy játékkal?
Figyelt kérdés
Immár 5 éve NFS Most Wantedozok GameCuben..sztem még mindig marha jó kikapcsolódás, nem unalmas, szeretem..van még itt olyan ember aki hozzám hasonló csak mondjuk más játékkal? Kíváncsi vagyok...
A válaszokat előre is köszönöm!
2013. nov. 22. 18:37
1/3 anonim válasza:
Ha nem is folyamatosan, de kb. negyedévente mindig előszedem a régi kedvencem: a Fallout 2-őt vagy havonta egyszer végigjátszom valamelyik resident evil-t, viszont általánosságban keveset játszom.
2/3 anonim válasza:
Prince of Persia The Sands of Time és Star Wars Battlefront - ezeket valahogy nem tudom megunni, fogalmam sincs mennyit játszottam velük eddig
3/3 anonim válasza:
Én a CoD 2-vel meg a GTA VC-vel vagyok ugyanígy. Multiba játszom még mai napig mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!