Van egy játék, amit ismerőssel fele-fele arányban megvennénk, a SERIAL kóddal működni fog mindkettőnknek a játék? Bővebben lent
Elég messze lakunk egymástól, szóval ha pl ő megvenné, és a kódot elküldené nekem facebookon, vagy akárhol, és én az Ncore-os alapjátékkal telepíteném, de az eredeti, újonnan vásárolt játék SERIAL-ját írom be én is, ill. ő is, akkor menni fog mindkettőnknek tökéletesen?
Mivel eredeti lenne a játék, elvileg mennie kéne, és ha nem Steam-on vesszük meg, akkor elvileg nem "derül ki", hogy többen is használjuk a kódot. Lényegében a neten fellelhető kódok is így vannak, tehát több ezer, millió ember is használja, szerte a világon...
A játék amúgy Euro Truck Simulator 2.
De rengeteg másik játékos van, aki szintén nem saját kóddal játszik, akkor ez hogy lehet? Például én is sokáig játszottam netről szerzett serialokkal, és futott rendesen a játék hiba nélkül, Pedig valószínű kismillió másik ember találta meg ugyanazt a serialt, és játszott vele hasonlóan sokáig...
Akkor ez hogy lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!