Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki nagyban tolja eredetin...

Aki nagyban tolja eredetin WORLD OF WARCRAFT-al, az segítene nekem?

Figyelt kérdés

Szóval ha én elölről megveszem a alap-tól egészen a pandáig, akkor elvileg kapnom kéne 30 napos időt a játékban.

És azzal nem vagyok tisztában hogy most akkor bankkártya szám megadása mindenképpen szükséges kell hogy legyen, hogy aktiváljam az alap csomaghoz kapott 30 nap időt? Mert én úgy is ezek után venném 60 napos gamecard jobb helyeken, szóval én nem szeretném a bankáratyámat megadni hogy vonja le a napokat...ezt ki lehet kerülni valahogyan?

A másik kérdésem hogy hol játszanak többen magyarok a szerón?

2013. nov. 21. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha csinálsz egy új accot és aktiválod a sima wowot rajta egyből megkapod az ingyen 30ot, de csak egyszer, szóval többi aktiválásáért nem kapsz. Egyébként 60os gc-nem éri meg, bankkártyárol sokkal olcsóbb, amúgy nem ajánlom hogy most menj, szerintem a BC-óta hullámvölgyben van a wow, panda feltette az i-re a pontot, olyan unalmas contentek vannak hogy hihetetlen....
2013. nov. 22. 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!