Sims 3 patch? Honnan tudnám letölteni, hogy működjön?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy amikor frissíteni akarom a sims 3-at akkor azt írja, hogy a régióbeállítások nem megfelelőek! Honnan tudnék letölteni hozzá működőképes patcht? vagy mit csináljak? Tudom már valaki kérdezte ezt egyszer, de ott nem találtam kielégítő választ! Előre is köszi!2009. nov. 19. 12:15
1/4 anonim válasza:
Rossz verziód van. (talán a Reloaded?) Azt sehogy nem tudod frissíteni. Töltsd le a Razor verziót.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. nov. 19. 16:19
3/4 anonim válasza:
Úgy tudjátok elindítani a patchelést, hogy nyomtok egy Windows+R-t, beírjátok, hogy:
regedit
nyomtok egy OK-ot, kikeresitek a:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Sims\The Sims 3-at
2 katt ott a SKU-ra és bal oldalt a 7-est írjátok át 2-esre, majd gépresi, és át lett írva a régió.
Így el fog indulni a patch, csak az a gáz közbe fel akar asszem lépni a reggelős oldalra és a telepítés végén kiír vmi Invail target v mit és nem telepít semmit.
Erre van valami ötletek, hogy hogy lehet felrakni normálisan a patchet?
4/4 anonim válasza:
Felraktam a Razor verziót és azt se engedte frissíteni, valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!