Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 patch? Honnan tudnám...

Sims 3 patch? Honnan tudnám letölteni, hogy működjön?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy amikor frissíteni akarom a sims 3-at akkor azt írja, hogy a régióbeállítások nem megfelelőek! Honnan tudnék letölteni hozzá működőképes patcht? vagy mit csináljak? Tudom már valaki kérdezte ezt egyszer, de ott nem találtam kielégítő választ! Előre is köszi!
2009. nov. 19. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Rossz verziód van. (talán a Reloaded?) Azt sehogy nem tudod frissíteni. Töltsd le a Razor verziót.
2009. nov. 19. 12:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. nov. 19. 16:19
 3/4 anonim válasza:

Úgy tudjátok elindítani a patchelést, hogy nyomtok egy Windows+R-t, beírjátok, hogy:

regedit

nyomtok egy OK-ot, kikeresitek a:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Sims\The Sims 3-at

2 katt ott a SKU-ra és bal oldalt a 7-est írjátok át 2-esre, majd gépresi, és át lett írva a régió.

Így el fog indulni a patch, csak az a gáz közbe fel akar asszem lépni a reggelős oldalra és a telepítés végén kiír vmi Invail target v mit és nem telepít semmit.

Erre van valami ötletek, hogy hogy lehet felrakni normálisan a patchet?

2009. nov. 26. 15:31
 4/4 anonim válasza:
Felraktam a Razor verziót és azt se engedte frissíteni, valami ötlet?
2009. nov. 27. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!