Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legends. Szerintetek...

League of legends. Szerintetek melyik champion vegyem meg? Zed-et vagy Hecarimot?

Figyelt kérdés
egy ideje gyüjtögetek valamelyikre csak nem tudom melyikre,tudnátok esetleg javaslatokat írni?

2013. nov. 19. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Zed topos és mides, míg Heca jungeles. Heca tankosabb, míg Zed papír, de nagy dmg-et oszt le rövid idő alatt. Mind a kettő mobilis a maga módján. De szerintem Zedhez nagyobb tudás kell. És smartcast feltétlen. Én Hecát venném meg, de a te játékstílusodtól függ.
2013. nov. 19. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Zed mid elég ratyi már egy ideje, heca meg még mindig op jungeles.
2013. nov. 19. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Zed nagyon nehezen kezelhető amig nem tolsz le vele minimum 20 gamet . Viszont érdemes megvenni , mert nagyon OP . Hecarim pedig nagyon jó jungle. Szerintem vedd meg mindkettőt :)
2013. nov. 20. 08:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Már megint egy gyökér kérdés. Ezt neked kell el dönteni és nem másnak. Egyébként nincs op hős, csupán vagy jól játszol vele vagy nem. Ennyi.
2013. nov. 22. 13:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Zed papír? lol :D Talán nem csak AD-re kell rakni hanem hp-ra is.
2013. nov. 25. 20:22
 6/6 A kérdező kommentje:
megvettem hecarimot és nagyon op :D amugy a 4.-nek üzenem hogy odaírtam hogy javaslatokat várok és nem azt hogy döntsék el hogy melyiket választom
2013. dec. 11. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!