L. O. L. -osok?!
Ha AP-ra csinálod teemot, én csak full ap-t veszek neki és a teamfightokban próbálok hátulmaradni és onnan lövöldözni. Végső esetre a bokrokba illetve a járható helyek szélére gombázol és eltudsz menekülni. AD-s teemo-t jó ideje nem csináltam, de nem is sok értelmét látom. Ha mégis ezt teszed akkor szerintem (SZERINTEM.. Még mielőtt valaki kioktat) lifesteal a nyerő sok crit-t. A védekező dolgok meg játék közben dőlnek el. Mivel AP-s karik ellen hiába mész armorral, AD-sok ellen meg magic resistel. Megnézed kik vannak elfeedelve és az alapján armor illetve magic res.
Helyesírásért esetleg nem összefüggő dolgokért bocsánat csak már este van nekem :).
Teemo nem egy fighter, hogy bele kell rohanni az ellenfél arcába. Maradj hátul, gombázz sokat, ha üldöznek tegyél le magad elé, és akkor belelépnek, messziről csípj oda párat, ne egyhuzamban akarj megölni valakit hanem apránként megszedve.
A méregnek amit a gomba és az alap mérgezése ad, AP szorzója van ezért AP-ra érdemes gyúrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!