Rákényszerítik a PCseket a konzolra, tényleg megfognak idővel szűnni a PC-s játékok?
dehogyis
a "next-gen így-úgyozás" meg egy év múlva már sehol nem lesz
egyébként azt se felejtsd el hogy generációváltás van a konzolok terén így mondjuk 1 évre a PC háttérbe szorulhat
aztán (mint ma is) újra előtérbe kerül, mivel a PC a konzolok felett áll
most erről vitatkozhatunk mint arról hogy milyen nap van ma, vagy hogy a Wii miért jobb mint a Kinect vagy a PS Move, de ez tény
2006-ban is ez volt, mikor jelentek meg sorra a konzol-exkluzív játékok, ami meg multiplatform játék volt, előfordult hogy szebb volt konzolon, de hamar lecsengett a dolog és ma mondjuk ha egymás mellé teszed a BF3 PC és konzol verzióját, azt mondod hogy "hát az előbbi kicsit sokkal szebb"
de szerintem még mindig nem olyan vészes a helyzet mint akkor, lásd a The Division next-gen cím lett volna, mégis kiadják PC-re, Titanfall-t is kiadják, a készítők és a kiadók sem ostobák mert a kalózok mellett még így is van nyereségük a PC játékokból
szóval nem kell félteni a PC-t, inkább félts engem, holnap töri dogát írok :O
Szerintem marhaság amit írtál.
A PC mindig is megélt a konzolok mellett és meg is fog. Övék a legnagyobb tábor.
1-1 játékból meg felesleges kiindulni.
Már csak azért is kiadják,mert pofon egyszerű a portolás PC-re,ha fejlesztő lennél ez lenne az álmod hogy úr isten portoló részleghez kerülhessek :D
Viccet félre téve én mindig is utáltam PC-n játszani,egyszerűen olyan jó hogy mindenki tök egyforma esélyekkel indul konzolon,tehát 60FPS mindenkinek,egyforma kontroller tehát nincs az,hogy fú neked 30.000Ft-os egered meg billed van,valakinek meg egy TESCO-s fos jut tehát na érted,meg nem mindegy COD-ban sem hogy nekem van 60FPS-em addig a másiknak akár 1000 is lehet,és egy 500 FPS-el rendelkező játékosnál tök más az egész,mire én lőni kezdek addig ő rég szitává lőtt stb...
Konzolt azért is jó mert tényleg,olyan játékok jönnek ki rá ami PC-re soha sem így nagyon jók.GTA V meg ki fog jönni,bár lehet késni fog mert most a GTA online nagyon jól megy,folyton feljesztik és nem akarják azt hogy otthadják az x360-at meg a ps3-at amire szeptembertől fojton jönnek ki frissítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!