Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft 1.6.4modolás? (Team...

Peti7 kérdése:

Minecraft 1.6.4modolás? (Team Extreme kliens)

Figyelt kérdés
Hogy lehet bemodolni?Próbáltam úgy mint az SP-ben,de nem jelent meg az FML ablak.Forge-t akarok rakni.Letöltöttem,és gyanús hogy azért mert .jar fájlban volt.Remélem érthető.

2013. nov. 17. 19:53
1 2
 1/11 Br3nor ***** válasza:

Egyáltalán nem érthető, de halványan sejtem mi a problémád :)

TE kliensre csináltam már modpackot úgyhogy nem lehetetlen.

Szedd le a forge installert (figyelj rá hogy 1.6.4-hez való legyen) nem kell megijedni hogy .jar file, annak kell lennie mert java alkalmazás. dupla kattal elindíthatod mint egy sima .exe filet és onnantól megcsinál mindent magának. Ha végez kiírja hogy nyomj meg egy billentyűt és akkor bezáródik. Innentől ha elindítod akkor a menü bal alsó sarkában írja is h bennt van. Már csak a mods mappába kell a modokat beraknod amit akarsz.

Ha a .jar nem indul el akkor valszeg társítva van egy másik alkalmazáshoz. Nekem pl az eclipse-hez sikerül mindig hozzárendelni. Szedd le ezt a jarfixet. Ez visszaállítja a jar fileokat jóra:

[link]

2013. nov. 18. 07:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi.Ott akadtam el eddig,higy .jar,és a minecraft.jar-t fogja keresni,és nem1.6.4.jar-t.Egyébként nekem a Winrar van beállítva,de tudom hogy lehet úgy,hogy azt úgy is lehet,hogy az alapbeállítśt nem változtatja meg.Namindegy,maradjunk annyiban hogy elég az autoinstaller,és műkszik.Köszi a segítséget:)
2013. nov. 19. 16:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Most amivel játszok szerver visszaállt 1.6.2-re,mert sok volt a chunk error.1.6.2-hez is ugyanúgy kell,csak 1.6.2-es telepítővel?
2013. nov. 20. 16:01
 4/11 Br3nor ***** válasza:
Pontosan ;)
2013. nov. 22. 08:21
 5/11 A kérdező kommentje:
Kösz.De a forge mért csinált egy Forge nevű profilt?
2013. nov. 23. 10:34
 6/11 Br3nor ***** válasza:

Azért mert csak mert :)

Annyi értelme van hogy ne kelljen két külön profilt csinálnod a sima és a modolt MC-nek. Ha a régire állítod akkor az alap indult, ha a forge profilra akkor pedig a moddolt. Részben ez azért jó mert egy alap minecraft-nak más RAM kiosztás és egyéb beállítások kellenek hogy optimálisan fusson mint egy moddoltnak. Utóbbi például több ramot eszik meg. Így testreszabhatod az egyiket úgy hogy a másikhoz nem kell nyúlnod

2013. nov. 27. 12:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Kösz,azt gondoltam hogy jobban eszi a gépet,mert a modos blokkok,meg egyéb tartalmak,hogy az mc-nek arra is kell "figyelnie",és ha a forge profilt átnevezem,attól még ugyanúgy gyorsabb lesz?(az eddigi profillal 100%-on megy a proci,meg mindig röviden van a látótávolság,mert egyszer csak elkezd csökkenni az fps.).Már csak azért,mert a minimapot használom az egyik szerón.Esetleg értesz a Rei's minimap programozásához?
2013. nov. 28. 21:59
 8/11 Br3nor ***** válasza:

Ha átnevezed nem lesz gyorsabb. Annyit tudsz tenni hogy több ramot adsz neki, de azzal hogy 100%-on futtatja a procit nem lehet mit tenni. Nekem speciel egy dual core 2,6-os proci és 4GB RAM (abból a játék kap 2-t) egy 1GB-os videókártyával van összepakolva és Normal látótávnál nem merek nagyobbat adni neki meg sokminden grafikai beállítás le van mellé húzva.

Leírhatnád kicsit pontosabban hogy a rei's minimap programozás alatt mit értesz. Amúgy az csak kliens oldali mod mint az optifine, szerverre nem kell berakni mert az úgyse használja semmire.

2013. nov. 29. 06:54
 9/11 A kérdező kommentje:
2gb ramom van,olyan alaplap amibe csak 1 magos proci megy,a videókártya memóriája 1gb alatt van,nemtom mennyi,telóról írom,a minimappal meg arra gondoltam,hogy az entities radar szerón is működjön.(értem hogy azt szeróra nem kell fölrakni.)Ja meg úgy hallottam hogy az optifine ha bentvan akkor több lesz az fps,ez igaz?
2013. nov. 29. 15:56
 10/11 Br3nor ***** válasza:

a Rei's minimap entities randarja elvileg alapesetben kell hogy működjön csak az optionsnál be kell kapcsolni. viszont ha minimapot akarsz akkor inkább a voxel-t használd az sokkal értelmesebb, az FTB packokban is azt használják.

Csak attól hogy berakod az optifine-t még nem lesz több fps-ed. Annak az a lényege hogy sokkal több testreszabási lehetőséged van a videóbállításokban. Ha jól állítod be akkor lesz több fps-ed ;)

2013. nov. 30. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!