Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az irott pc játékokat hogy...

Az irott pc játékokat hogy kell telepíteni a gépre?

Figyelt kérdés

Irott pc játékot vennék, azt egyszerűen lehet telepiteni laptopra? Tehát ugyanugy mint az eredetit?

Köszi

2009. nov. 18. 17:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hogy nem birod letölteni az enyémet? akkor menny el és vedd meg avgy nem tom mi baj van nálad! ennek simán kellene mennie vagy nem tudsz tölteni?
2009. nov. 20. 22:47
 12/19 A kérdező kommentje:

Komolyan nemtudom letölteni! Akkor lehet az a gond, hogy nem tudok :D Akár melyikre kattintok rá egyik sem kezdi el tölteni! <szőke nő vagyok :D>

Ha egy kicsit részletesebben letudnád irni, hogy mire kattintgassak annak örülnék :)

2009. nov. 21. 07:27
 13/19 anonim ***** válasza:

ajjjj ok na segítek! :)

na szóval:Rámész pl az 1. linkre amit küldtem, Utána Free user utána vissza számol és amikor elére a 0-át akkor Megjelenik hogy Download (letöltés) azt megnyomod és tölti! de amikor megnyomod a free user-t és nem számol vissza akkor hibás a link és akkor szólsz nekem és küldök másikat! Ha ez sem érthető akkor megadod vagy az msn vagy a skype címedet és elmagyarázom! ha ezt sem érted akkor te tényleg szőke vagy xDDD :D

2009. nov. 21. 12:36
 14/19 A kérdező kommentje:

Okés! Értem!!! :D

Na szóval mind a 2nél error van....

2009. nov. 21. 12:58
 15/19 anonim ***** válasza:

akkor adok másik linket! :)

***** Vice City Rip (Only Radio).zip

Ha ez sem működik akkor add meg az msn vagy Skype címed és elmagyarázok mindent mert ha letöltöd akkor ahhoz is kell érteni hogy hogy kell elindítani!!!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 22. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:

upsz rosszul linkeltem!:

***** Radio).zip

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 22. 15:44
 17/19 anonim ***** válasza:
na midnegy nem írta ki egyben ezt az egészet áthúzod CTRL+C utána új lap és CTRL+V :D:D:D de remélem ezt már tudod
2009. nov. 22. 15:45
 18/19 A kérdező kommentje:
Oké! Letöltöttem és kicsomagoltam... Volt egy exe fálj na azt kibontottam, mentette a játékaimhoz, viszont nem nyitja meg! Azt irja ki mikor rákattintok hogy error :S Miééértt?? Pedig már ott a vice city ikonja :(
2009. nov. 22. 17:36
 19/19 A kérdező kommentje:

na itt az msn cimem: mkitti2122@freemail.hu

Remélem minnél elöbb látod az üzim, mert nem sokáig vagyok msnnen! :)

Vegyél fel!!!!!!!!!

2009. nov. 22. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!