Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 prémium, most...

Battlefield 3 prémium, most megéri?

Figyelt kérdés
Igaz már kijött a BF4 is de az én vasam nem elég hozzá . Az lenne a kérdésem hogy szerintetek most megérné megvenni a BF3 prémiumot? Játszanak még a szervereken? Vagy inkább a bf4 low grafikai beállításokon? (core i 3 as proci,8gb ram)

2013. nov. 16. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a videókarid.Nekem FX4100 proci elviszi a BF4-et a tied is hasonló árkategóriás szerintem.BF3 is megvan ahogy elnézem még jól tele vannak a szeverek.
2013. nov. 16. 23:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm.

Egy Nvidia GE Force GT 635M 2gb

Ez élég?

2013. nov. 17. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Lowra vagy esetleg mediumra elég a BF4 en.Ha 32 bites az windowsod akkor csak lowban játszhatsz.Csak 64bites operációs rendszerrel lehet állítani nagyobbra a minőséget.BF3 highon tudnád nyomni az ultrát nem bírná.Ha egy éven belül tervezel videókarit venni akkor érdemes a BF4-re beruházni.Most még jól futnak a szerók BF3-on de lehet karácsonyra sokan kapják meg a 4-et így kevesebben lesznek.
2013. nov. 17. 15:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Rendben értem!

Szóval ha a bf3 futott medium-hihg grafikával(28-40fps) akkor a bf4 low-medummal elfutna? 64 bites win-em van és laptop!!!. (Gondolom ezt is hozzá kellett volna tennem.) Laptopba a processzor, videókártya csere megoldható? Bár serintem ez a 2 gb videókártya elég,de úgy látszik tévedtem.

Továbbá egy amd 4 magosat ha tennék (ha tehetnék) milyen lenne a teljesítménye?

2013. nov. 17. 16:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak lowban futna most a BF4 nálad de ez a játék hibája még.Elég félkész és még most patchelik,javítják.De ez volt a BF3 kezdésénél is.Nem tudom milyen a laptopod fejleszthető e bár én nem fejleszteném elég erős gép és drága lenne.Jobban megéri venni használtan egy gépet meg egy 24colos monitort ha játékélményre vágysz.Ár-érték arányban jobban jársz szerintem.De lowban is csúcson fogja járatni a gépet a BF4.Ha jól értem megvan a BF3 csak a premiumot vennéd meg hozzá?
2013. nov. 17. 16:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Rendben a kérdés már csak az hogy ti mit választanátok a helyemben:

-BF4 premium low grafikán

-BF3 premium high grafikán??

2013. nov. 18. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!