Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed Black Flag...

Assassin's Creed Black Flag PC-n vagy PS3-on jobb?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az egész sorozatra, mert idáig csak PC-n játszottam, de a PS3-am lassan 2hetes és megszoktam az irányítást. Így elgondolkoztam rajta, hogy megvegyem-e PS3-ra a játékot. Irányításilag sem tudom, mert 1 AC résszel sem játszottam konzolon.

2013. nov. 15. 10:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

A PS Store-ban 19k a sima letölthető verzió.

sok szenvedéssel talán sikerül :DD

Tegnap hívtak, hogy egyeztessék az adatokat, és hozzák pénteken. Amúgy az AC3-at most szereztem meg PS3-ra havertól. Az Aveline-s tartalom miatt meg lehet, hogy akkor beszerzem addig PS-re, én azért is vettem meg PC-re, mert az multit ki szeretném próbálni. Utoljára a Revelations volt meg, annak valamiért nem működött a multi része, mert szétcsúszott a kép.

2013. nov. 20. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
online marketekben (PS Store, XBLA, Steam, stb.) minden drágább mint boltban, ha üzletben veszed csak 2ezerrel drágább a PS3 verzió
2013. nov. 20. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Ha nem rendeltem volna elő, akkor most válthatnék PS3-as verzióra. :) Igazából nekem mindegy, mindkettőn menne a játék. PS-re inkább csak olyan játékokat veszek, amik csak arra vannak, mert PS4-et akarok majd venni, és a PS3 csak a ps-only játékok miatt van. :D
2013. nov. 20. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 ez nálam is így van :D
2013. nov. 20. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!