Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Usb-re ps2 játékot felteszek....

Usb-re ps2 játékot felteszek. Mondjuk hármat. Az ul. Cfg nevezetű CFG-fájlt elég egyszer feltenni rá, vagy nevezzem ul. Cfg 2 és így tovább?

Figyelt kérdés

2013. nov. 14. 16:19
 1/3 gajcsu válasza:
Hagyhatod simán mert az usbutil simán össze füzi neked a játékokat ebben a fájlban.
2013. nov. 16. 07:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Én az USB Extrémmel csináltam.Adok mindegyiknek nevet és megcsinálja.De mindegyik mellé tesz egy ul.cfg fájlt.Pár kilobájt méretű.Olyan lehet mint a sfv vagy crc fájl.De ha felül irom csak azt a játékot ismeri fel amelyikét feltettem az usb-re.A többit meg sem jeleníti.Valószínű hogy ezzel csak egy játékot lehet feltenni a pendrivera.
2013. nov. 16. 14:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Jó!!! Megértettem.Valamint találtam manuális módot is.Ha valakinek ilyen gondja van:

Úgy lehet több játékot felrakni pendrive-ra, hogy az összes file-t beteszed a gyökér könyvtárba(tehát nem mappába).Kivéve a cfg fájlt(azt még ne rakd át). Változtasd meg a cfg-t txt-re(mondjuk totalcomanderrel),majd nyisd meg.Látni fogod benne az általad megadott játék nevet(amit az USBExtreme-vel csináltál a lemezről vagy ISO-ból). Ezt másold át a másik játék cfg-be(amit szintén megcsináltál txt-nek) majd mentés és visszaállítod a txt-t cfg-nek.Pontosan kétszer akkora lesz a cfg-d mérete és így látni fogja az USBAdvance mind a kettőt. És minden játéknál ugyanez az eljárás.Mindegyiket ugyanabba a cfg-be kell tenni.

2013. nov. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!