A GTA-nak melyik részét érdemesebb telepíteni?
Nem tudom már, hogy hány része van, legutoljára a San Andreassal játszottam.
Melyik a legjobb része?
Akkor GTA 4 és Episodes from Liberty City, ez a 2 jött ki PC-re a San Andreas óta. Ezenkívül van még a GTA 3 és a Vice City (1-2. rész nem 3D-s).
Mindegyik jó szerintem.
Azt nem tudom megmondani melyik a legjobb rész.
Én úgy vagyok vele,hogy
1-2: (nem 3D-s),de élvezhető + Chinatownwars is
III Liberty City: Nekem a történet elmegy,maga a karakter néma és ezért ez a rész szerintem nagyon eredeti.Kijátszani könnyű ,de nem unalmas
Vice City: -Ez a kedvencem :D Szerintem unhatatlan,a történet nagyon jól ki van találva.Maga a map pedig Los Angeles filing + nagyon jól tükrözi a 80-as éveket amiben játszódik. (2004-ben játszottam vele először de azóta se untam rá) Nekem ez a 4EVER GTA :)
San Andreas (Nem szeretnék regényt írni) xDD
Map:nagy;Fizika:életképes;Karakter:mozgása életszerű,tud úszni,öltöztethető;Jármű típusok:rengeteg (a fűnyírótól a légpárnás járműig mindent lehet vezetni)+ bizonyos járművek fejleszthetőek
Rengeteg mindent írhatnék még,de úgysem olvasnád el :DD
IV: Grafika szempotjából szerintem nagy áttörés
Szintén regényeket írhatnék róla.de röviden csak annyit,hogy ha élethű GTA-t szeretnél én ezt ajánlanám
A történet jó,élethűség miatt izgalmas.
+ Van még többféle is pl: ballad of tony,the lost and damned
és mod-ok is mint pl: lcpdfr redőr mod
És presze a RAGE modok mind a IV-nek a grafikus motorján futnak pl:gta vice city rage,gta san andreas rage
V: Van xbox-om ,ha kijön PC-re VEDD meg.megéri hidd el
Nagyon röviden ennyi a GTA-król :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!