Segítség! Mit lehet csinálni? (Howrse játék) Csak olyanok írjanak akik fent vannak ott!
Szia
Megtaláltam a lovaidat BubbleGum01 -nél,megpróbálom elcsórni őket , ha még kellenek...
Amm neveim: Hannah2000 , Hannah200001 , Hannah20000111
Jelölj barátnak nyugodtan,és majd max. segítgetünk egymásnak.. c:
Szia Huhuuka!
Köszi a segítséged, megoldódott minden. A csillagfény004 nevű játékos is visszakapta a játékát (mert őt is becsapták), kitalálta a jelszót a játékához (amit a csaló megváltoztatott), én felvettem vele a kapcsolatot facen, és megadta a jelszót nekem is, így visszakaptam a játékom. Mivel BubbleGum nagyrészt csillagfény004-re rakodta vissza a lovaim, a csillagfény004 fiók eredeti tulajdonosa visszaadta nekem 500 eq-ért őket. :) (1-2 nála maradt mert segített így odaadtam neki). Úgyhogy minden helyreállt. Amúgy az én fiókom 'majd' volt, de azt odaadtam a barátnőmnek mert nekem lett egy új, jobb fiókom így azt nem használom már. :)
Nekem most van hasonló problémám! Csak én nem kiadtam a jelszavam, hanem feltörték a fiókomat :(
Most mi lesz? Az ügyfélszolgálat segít? Vagy mit tegyek azok után hogy mindenhol jelentettem mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!