Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a különbség a minecraft...

Mi a különbség a minecraft feed the beast, feed the beast unleashed, feed the beast ultimate között?

Figyelt kérdés
Hát én nagyon nem értek az ftb-hez, de hallottan, hogy van valami unleashed, meg valami ultimate és nem értem mi a külömbség. (Lehet, hogy ez a kérdés hülyeség, de akkor is normálisan írjátok le)

2013. nov. 10. 13:21
 1/3 anonim válasza:

Szóval van a FTB egy modpack gyűjtő kliens abban vannak különböző modpackok mint pl: unleashed,ultimate stb... És ott ki lehet választani hogy mely modpackal akarsz játszani! Mod= a sima minecrafthoz hozzá ad új blockokat tárgyakat szóval kiegészítő!

Modpack=Sok kiegészítő mod egyben!

2013. nov. 10. 13:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ez azt jelenti, hogymaz ftb-ben van töbn mod, mert a többi az ftb-n belül van?
2013. nov. 10. 18:23
 3/3 Br3nor ***** válasza:

Nem. Az FTB gyakorlatilag csak a launcher amiben kiválaszthatod melyik modpackkal akarsz játszani.

Ismertebb modpackok:

Ultimate - 1.4.7-es minecraft óta nem fejlesztik, valószínűleg nem lesz már új verzió belőle. Viszont csak ebben van Redpower ami nagyon hasznos kis mod.

Unhinged - A legfrissebb 1.5.2-es minecrafton fut. A Gregtech mod köré épült ami elég nehéz mod. Kezdőknek nem ajánlott.

Unleashed - Szintén 1.5.2-es minecrafton van még. Jelenleg ez a legfejlettebb FTB modpack és ebből találod a legtöbb szervert is. Ha modpackkal akarsz játszani akkor csak ajánlani tudom.

Elvileg az utóbbi kettőhöz már készül az 1.6-os verzió, de az új 1.7-es minecrafthoz való modpackkról ne is álmodj. A modok lassan készülnek ezért a modpackok általában 1-2 minecraft verzióval le vannak maradva, de a plusz lehetőségek itemekben mérve több 100szorosan kárpótolnak a lemaradásért.

Ha belevágsz első nekifutásra ajánlott valakivel együtt dolgozni mert sokminden van ami elsőre bonyolult lehet és jól jön ha segít valaki aki ért hozzá már egy kicsit.

Másrészt nézz tutorial videókat, én is a külföldieket nézem ha újdonsággal találkozom, de sok modhoz már készítettem magyar segítséget és folyamatosan bővül a lista.

Az én tutorialjaimat itt találod:

http://www.youtube.com/user/BrenorElador

2013. nov. 13. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!