Remember me játék vége?
Figyelt kérdés
Egy kicsit zavaros számomra a vége.Akkor Edge volt a H3O vagy csak azért jött létre,hogy Nilin-t odacsalja a géphez?És Nilin-t azért csalta a géphez mert veszélyt jelentett a gépre vagy csak azért mert meg akart halni?2013. nov. 9. 13:51
1/8 Rolfus válasza:
Edge az H3O egy része volt ,amit azért a gép (H3O) hozott létre hogy oda csalja Nilint. Mert maga a H3O volt a veszély és ezért kellett létrehoznia Edge-t aki odacsalhatta Nilint hogy elpusztítsa az egészet. Remélem azért értetted :D
2/8 A kérdező kommentje:
És akkor ki hozta létre Edge-t?Vagy már alapból beleépitették a gépbe,ilyen esetekre?
2014. jan. 26. 13:59
3/8 Rolfus válasza:
Edge-t H3O hozta létre magából "particionálta" hogy oda hívja Nilint a H3O pedig a sok sok emlék miatt ébredt egyszer csak öntudatra. És Nilin első emléke hozta létre legalábbis sok köze volt a létrejöttéhez mert az volt az első emléke, az autobalesetes emlék amit még az apja vett el tőle és zárta a H3O szerverébe. Mert a H3O szerver a rossz vagy emlékek tárolására szolgált.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok kérdésért és lehet,hogy egy kicsit értetlen is vagyok,de Edge-t miért hozta létre a H3O?
2014. jan. 27. 19:12
5/8 A kérdező kommentje:
Ja,bocs rosszul raktam,fel a kérdést :)
Miért akarta a gép odacsalni Nilin-t?
2014. jan. 27. 19:13
6/8 Rolfus válasza:
Hát hogy elpusztítsa, mert az egész rendszer rossz volt ahogy mondja is benne Edge "egy társadalom ami elfelejti a hibáit nem marad fent" ez az egyik ok volt a másik meg hogy H3O felelős a Leaperek létrejötte miatt is és ha H3O sokáig működik még akkor az egész világ szép lassan Leaper lesz. Ezt viszont 100% ig nem tudom hogy mitől lesznek Leaperek de gondolom a sok emlék cserétől meg elvett emlékektől.
7/8 Rolfus válasza:
Amúgy meg örülök hogy segíthetek ebben :) Kevés játék van amit ennyire szeretek mint a Remember Me-t és jó látni hogy mást is foglalkoztat :)
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm én is nagyon szerettem (még most is szeretem)a játékot.Ment a zöld kéz.
2014. jan. 28. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!