Mondanátok jó játékokat erre a gépre?
Proci: Pentium 4 3.0Ghz (1 magos)
VGA: RADEON 9600 PRO (128 Mb)
Ram: 1 Gb
Tudom h nem mai darab de azért ha tudtok segítsetek.
Elsősorban autós, motoros, ugrálós, verekedős és az Assassin's Creed-hez hasonló játékokra gondolok de jöhet más is.
Thief esetleg hasonlít az AC-re, az első 2 része a te gépeden is biztos elfut.
Talán a Need for Speed Underground-dal is megpróbálkozhatsz. De ilyen játékokban nem nagyon vagyok otthon, tehát sajnos csak ezt a 2-t tudom ajánlani.
Prince of Persia: Sand of Time
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: The Two Thrones
Devil May Cry 3: Special Edition
GTA 3 + Vice City + San Andreas
Hitman 1: Codename 47
Hitman 2: Silent Assassin
Hitman 3: Contracts
Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy
Star Wars KotOR I-II
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Carbon
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Ha tudtok mondjatok még!
Advent Rising
Spider-man: The Movie
X-Men: The Official Game
* Egyébként, csak olyan típusú játékok kellenek erre a gépre, amilyeneket írtál?
Csak mert vannak még más típusú, jó játékok is, amik még futnának rajta, mint pl.: Stronghold (1; Crusader; 2); Age of Empires (2; 3), Empire Earth (1; 2), Roller Coaster Tycoon 3, Zoo Tycoon 2, Haegemonia; Imperium Galactica 2; Tropico (1; 2); Call of Duty 1; Diablo 2... és még van, rengeteg jó cím, csak most hirtelen ennyi jutott eszembe! :)
+ Kérdésre:
Batman: Vengeance :)
Star Wars: Jedi Knight 2 - Jedi Outcast
Jade Empire Special Edition
(talán még)
Beyond of Good and Evil (nagyon rég játszottam vele, és már csak homályosan emlékszek, de mintha ugrálni és harcolni is kellett benne.)
Oké, most már végképp kifogytam az ugrálós-verekedős játékokból erre a konfigra! :)
Egyébként, az előző válaszomban írt első 3 játékot is a kérdésedre írtam. Csak az alattuk felsoroltak, rts-ek, fps-ek és rpg-k. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!