Xbox 360 kérdés?
Heló!
Ez azt jelenti, hogy csatlakoztatni kell majd az xbox360-at a netre, és letölteni a játékot - ez nem egyenlő azzal,mintha torrentről szednéd, ez legális és bevett eljárás.
A játéknak persze kell egy tárolófelület, ami esetünkben a winchestere lesz - gondolom legalább 20 gb-os a gép.
Íme egy ksi ismertető a Windows Live-ról - a rendszerről, amit az xbox360 használ, ha netre kötöd: [link]
Egyébként maga a Tomb Raider kiváló játék, már jól fog járni az ajándékkal.
Köszönöm a választ. A gép 250 GB ha jól látom. Igen ő is szereti a Tomb Raider játékot és most akciós is a gép ezért gondoltam, hogy akkor itt a lehetőség megvenni neki. Igazából voltam bent az áruházban, de a nagy áruházak átka, hogy nem szakemberek dolgozak. Én megkérdeztem ezt de az eladó csak kerek szemekkel nézet és közölte, hogy nem tudja. :))))
[link] Erről a gépről lenne szó. remélem jól linkeltem be. Még annyi kérdésem volna, hogy 1 hónapos előfizetést ajándékba ad, nem tudom,hogy ez a vásárlástól számított egy hónap vagy az aktiválástól? Mert úgy írja, hogy az ingyen előfizetés segítségével lehet letölteni meg az a kártya segítségével.
Szia! Az ingyen egy hónap aktiválástól számít, (férjed csatlakozik a netre és amikor aktiválja az ingyen 1 hónapot - igazából 30 nap - onnantól kezdődik.)
2 kódot fog kapni, az egyik a Tomb Raider játéknak, a másik a live szolgáltatásnak. A játéknál beírja a kódot és onnantól kezdve bármikor letöltheti a hivatalosan.
A live szolgáltatás segítségével pedig netezhet, játszhat másokkal online, sportot nézhet stb.
Még valami, ha nem aktiválja a live szolgáltatást akkor is le töltheti a játékot, a netezést úgy értem hogy olyan oldalakat keres fel mint pl. google, origo, gyakori kérdések stb. :P
4. vagyok, közben megnéztem az újságot amit linkeltél, a helyzet nem változik, csak annyit hogy 3 kódot fog kapni 2 a játéknak (halo 4 + tomb raider) és egy a már említett live előfizetésnek.
Remélem tudtunk segíteni!
A Live-ra mindenképpen regisztrálnia kell hogy le tudja tölteni a játékokat.
Ha egyébb kérdés merülne fel a témában hívjátok bizalommal ezt a telefon számot,nagyon segítőkész korrekt csapat.
Xbox Live ügyfélszolgálat! 06 80 018590 (ingyenes) 1 777 4933 H-P:08-16-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!