FIFA 13-ban ha csak a kapust irányítom, akkor vele hogyan kell helyezkedni?
Figyelt kérdés
csapatom támad de tőlem vonja le a pontot a semmiért pedig mikor mi támadunk se megyek előre, 11.-es pont és a 16-os vonal között szoktam lenni de egyszerűen nem találom a helyét ahol ne vonna le állandóan :/ azt tudom, hogy a körben az emberváltás gombal követi de néha még akkor is vonja a pontot aztán mindig 4-6 pontot érek el össz-vissz2013. nov. 8. 03:01
1/4 anonim válasza:
Néha megy le ha semmi dolgod nincs hosszú ideig.Pl ha az első percben védesz egy hatalmasat akkor felmegy 10-re,de az nem marad ott csak azért mert nem kapsz gólt meccs végéig de nem volt más dolgot,hanem az megy lefele.
2/4 A kérdező kommentje:
de nem értem mi a f4szért pontoz le ha semmi dolgom nincs, örüljenek, hogy nem kaptam gólt, és az a baj még, hogy emiatt nem vagyok kezdő, mert, hogy az utolsó meccs értékelésem nem lett jó de ha egyszer nincs mit védenem mi a faszt csináljak vele, néha úgy fel húz felfutok a francba és becsúszok a bíróra :D
2013. nov. 8. 15:17
3/4 anonim válasza:
Hiába nem kapsz gólt ha semmi dolgod,akkor a védők csinálták jól a dolgukat,ezért kapsz átlagot.
4/4 A kérdező kommentje:
rendben akkor nem én csinálom rosszul az a lényeg, köszi
2013. nov. 8. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!