Gta 5 ben hogyan lehet sok pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
azokkal a netes részvényekkel próbálkoztam mert láttam neten ahogy csinálják de nekem nem megy valamiért valakinek valami ötlet?2013. nov. 5. 20:09
1/3 anonim válasza:
a bal fölsö sarokban van egy fa....sz alaku izénél itt a videó nézd meg. http://www.youtube.com/watch?v=nogll_tQA2o
egy tipp ha embert váltasz akkor nem fulladsz meg nem kell buvárruha.
2/3 A kérdező kommentje:
de a netes részvényekkel h lehet?
2013. nov. 6. 21:04
3/3 anonim válasza:
Azzal én is próbálkoztam úgy, hogy felírtam a részvények emelkedését, árfolyamát, aztán visszamentem az időben:) egy előbbi mentéssel, hogy olcsón megvegyem, és jó áron eladjam. De mikor már élesben csináltam, nemhogy emelkedett volna az árfolyam, csökkent. Szóval még most is csak veszteségem van:) Pedig mindhárom emberrel bevásároltattam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!