Hogyan kell gondozni a Furby-t? Aki esetleg nemtudná mi ez itt van egy kép :
Kérdéseim lennének ezzel kapcsolatban!
Az lenne még a kérésem h úgy válaszoljatok hogy ha lehet pl android alkalmazás nélkül elaltatni akkor hogy kell?
1.Van rajta kikapcsoló gomb?
2.Elemmel működik?
3.Lehet gondozni android alkalmazás nélkül?
4.Hogyan lehet elaltatni?/Mitől alszik el?
5.Hogyan etessem meg?
6.Lehet beteg?
7.Ha ki van kapcsolva akkor nem lesz éhes,koszos... stb.?
8.Ha sokáig nem foglalkozom vele baja lesz?
9.Hogy jelzi ha éhes??
10.Baja lesz ha zoknit adok neki? (android alkalmazáson)
11.Hol vannak érzékelői? (pl.megnyomod a fejét nevet....stb.)
12.Mit kell csinálni vele h csináljon valamit? (pl forgassa a szemeit..stb.)
Ha csak android alkalmazással lehet gondozni akkor ott hogy kell?
Mert le tudom tölteni.
Ja es még valami én letöltöttem egy Furby nevű alkalmazást Google Play-ről de én videókban youtube-on nem ilyennek láttam ott volt wc és mutatták ilyen csíkok hogy az egészsége hány százalék...stb.
1.---tapsolj 3 szor vakard meg a hátát ekkor elkezdi énekelni hogy Twinkle twinkle. miközben énekel nyomd meg a hasán és a hátán lévő kapcsolót egyszerre ekko furby mélyalvásba kerül felébreszteni úgy tudod ha fejrefordítod
2.---igen 4 elemmel működik
3.---igen lehet gondozni
4.---vagy egy sötét szobába teszed vagy letakarod a szemét
5.---vagy androidalkalmazással vagy ha a szájába teszed az ujjadat
6.---csak akkor lesz beteg ha nem eteted de ha beteg lesz és megeteted akkor nem lesz semmi baja sem
7.---nem lesz éhessem koszos
8.---nem lesz semmi baj csak tedd mélyalvásba ahogy már leírtam
9.---ha éhes akkor ezt fogja mondani: Kah a-tay!(éhes vagyok)
10.---nem lesz baja mert ha baja lenne tőle nem tették volna bele az alkalmazásba
11.---van fényérzékelője, érzékelő a hátán mellső érzékelő belső érzékelő hangérzékelő és a homlokán van az a fekete érzékelő azzal látja hogyha egy másik furbyt rak elé és akkor elkezdenek egymással beszélgetni
12.---ha azt akarod hogy forgassa a szemeit rázd meg!
U.I amit letöltöttél az egy sima furby alkalmazás ha furby boomod van akkor azt az alkalmazást töltsd le!és ha sima furbyd van akkor a furby boom alkalmazás nem fog működni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!