Valaki segítsen! Wowon hogy tudok játszani? 17/L
Megveszed, elõfizetsz, telepíted és már játszhatsz is.
A honlapján minden fontos információt megtalálszt.
Én nyílt vagyok arra is :)
Ahoz útmutató??
ingyen csak tort szervereket fogsz kapni, amik az eredeti jatek toredeket nyujtjak
elobb probald ki az eredeti trialjat
" Ez a megveszem, fizetek érte dolog nem
igazán szimpatikus.. :D"
Miért? Cigány vagy?
Nem vagyok Aion kedvelő, de az mmo játékosok olyanok mint a sáskák. Megjelenik, mennek 1000%-al, aztán miután kipróbálták beáll a 100%-ra. Megjelenik valami más, vagy visszamennek az előzőre, és jó ha 50% van.
Az, hogy a privát szerver nem közelíti meg az eredetis élményt hazugság. Akiknek a játék lényege a realmfirst kill, a gladiator, és a loremaster title nekik lehet nem elég egy privát szerver. De, hogy egy baráti társaság pár órára játszón, netán pár random emberrel rhczon/bg-zen tökéletes. És nekem ez a lényege az MMO-knak, hogy a távol élő haverokkal töltsem az időt. Bugok pedig előfordulnak mindenhol, eredetin is voltak olyanok, hogy egy rossz priváton se látni olyat. Ezektől függetlenül, az eredeti szervereken jobb játékélményt kaphatsz természetesen, és szebb dolog is megvenni a játékot, de nagy szakadék nincs minőségben a kettő között, ha jól választasz. Ha netán elkezdesz wowozni, ne kérj sok segítséget majd, hanem fedezd fel te a játékot. Ha van egy alapszintű angol tudásod, akkor a wowhead,curse és a google használatával nem leszel eltévedve. A wow-hungaryn is találhatsz kezdési tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!