Valaki játszodja a star stable-t? Ha igen léci hogyan kell kék csillagot szerezni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 16:31
1/7 anonim válasza:
Azt csak star riderek kaphatják. És azt meg kell venni. A riderek is csak szombatonként kapnak 100 sc.-t.
2/7 A kérdező kommentje:
de én tegnapelott lettem rider, de csak 10 napig leszek, akkor kapok csillagtot? :)
2013. nov. 8. 09:27
3/7 anonim válasza:
Igen kapsz , de csak szombatonként meg amikor megkaptd a ridert. :D Amúgy Star Coins a neve :D :)
4/7 A kérdező kommentje:
de amikor a ridert megkaptam, akkor nemkaptam srt, se most, pedig ma szombat van :( es meg mielott rider lettem volna, elkoltottem a star coinsot, es most 0 van belole :D akkor ha most nem kaptam, már nem is gfokok?
2013. nov. 9. 14:06
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy nemkaptam most sct egyaltalán :/
és ha megveszem 1 vagy 3 hónapra csak a star ridert, akkor fogok már kapni sct???? :)
2013. dec. 1. 11:49
6/7 Bia Bartos válasza:
Igen!Meg kapod a star coinsot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!