Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom a San Andreas...

Hogyan tudom a San Andreas elmentését ki írni egy CD-re?

Figyelt kérdés
Mit kell ki írni?
2009. nov. 15. 16:41
1 2
 1/11 thedani ***** válasza:
Természetesen a mentéseket. Valószínűleg a dokumentumokban lesz Saves címszó alatt, csak így az egyszerűség kedvéért. De ha ezt sem találod meg akkor képzelem hogy fogsz tudni majd cdt írni.
2009. nov. 17. 02:35
 2/11 A kérdező kommentje:
nincs olyan mappa
2009. nov. 17. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Pontosabban a dokumentumok mappán belül GTA San Andreas User Files mappában találhatóak a mentések. (Ide lehet betenni a saját zenéidet is a rádióba.)
2009. nov. 22. 23:49
 4/11 thedani ***** válasza:

Jézus Krisztus, hogy hogy nincs olyan mappa? Mióta használsz te számítógépet? Két hete? Valószínűleg ez a bizonyos Saves mappa a dokumentumokban a Rockstar gamesen belül GTA San Andreas mappában van. De miért nem indítottál egy keresést? Tényleg nem tudom elképzelni, hogy fogsz majd CD-t írni. Gondolom ez lesz a következő kérdésed. Imádkozom az üdvösségedért.

21\F

V.Dániel

2009. nov. 23. 10:23
 5/11 thedani ***** válasza:

Kocka? Ez a 55 éves apám is megtalálta volna. Szóval kockának kell lenni ahhoz hogy el tudj indítani egy keresést? Jézusom, te is most vetted az első gépedet, te kalapácsos gyilkos? 2009 van, még a legkisebb falukban is van internet, még a legcsóróbbaknak is van otthon gépük, szóval manapság annyira érteni a géphez hogy el tudj indítani egy keresést, ahhoz tényleg nem kell egyetem. Aki meg ennyire hülye az mennyen el ECDL-re, mert az másra nem is jó, csak hogy megtanuld bekapcsolni a gépet meg használni a Office-t.

[link]

Na azért adok egy kis vizuális segítséget is baltás gyilkos, csak hogy ne kelljen folyton előhalászni a kalapácsot a pincéből ha valaki felidegesít, szánalmas irigykedő kis barom.

V.D.

2009. nov. 24. 07:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Dániel te láttad, hogy az oldal fejlécére mi van kiírva a címen kívül? Olvasd fel hangosan kérlek. :)
2009. nov. 25. 20:15
 7/11 thedani ***** válasza:

Bazz ezt még nem is láttam, de tényleg :)

De azon kívül tényleg értelmesen válaszoltam, na jól lehet közben egy kicsit kioktattam, de nevelő célú volt minden szavam :)

V.D.

2009. nov. 25. 21:22
 8/11 thedani ***** válasza:

Igenis az, mindent elmondtam, hogy hol találja meg hogy mit kell ilyenkor csinálni ha nincs meg valami. És felajánlottam hogy segítek az írásban is mert éreztem hogy az sem az ő asztala. Mert az a kérdés hogy hogy tudja kiírni, szóval ha abból nem jött rá amit írtam az nem az én bajom. Ha emellett még egyéb információkat is közöltem az meg ráadás.

Azért elég érdekes, hogy szegény gyerek azóta sem nézte meg a kérdést, mi meg itt vitatkozunk ki hogy írt. :)

V.D.

2009. nov. 26. 18:37
 9/11 A kérdező kommentje:

nem vok hülye indítottam keresést és nincs olyan mappa

légyszives ne itt veszekedjetek mert folyton üziket küld

h válasz érkezett

2009. nov. 26. 19:07
 10/11 anonim ***** válasza:
azt is egy egérkattintással ki lehet kapcsolni kisszivem:D
2009. dec. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!