Mi az a Sims? Tudom, hogy egy játék, de mégis milyen, esetleg le tudnám tölteni valahonnét a Sims 1-et? Magyarul?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, köszi.2009. nov. 15. 14:16
1/11 anonim válasza:
sztem akkor már a sms2-őt vagy 3-at
a tesóm él hal élte(hugom)
ez egy ilyen emberekről szól simekről, akiket neked kell nevelned, iskolába járatni, dolgoztatni felnevelni, gyereket nevelni velük
stb...
töltsd le, seperc alatt megérted
2/11 A kérdező kommentje:
Azért az elsőt gondoltam, mivel nem ismerem.
Honnan lehet letölteni? Magyarul, a teljes verzióját?
2009. nov. 15. 14:29
3/11 anonim válasza:
csak egy kérdés? a Sims 2-höz nem kell hogy meglegyen a sims 1 is? mert anno mikor még boltban meg akartam venni, azt ovastam a cd hátulján...de lehet hogy rosszul olvastam azért kérdezem :D
4/11 anonim válasza:
A Sims 1 és a Sims 2 két külön játék.
Sajnos a Sims1 nem jelent meg magyarul így nincsen belőle magyar verzió. De egyébként nehezen tudnád csak letölteni mert kevesen keresik. Inkább töltsd le a 2-őt. Itt keresgélj: www.rosszcsontok.gportal.hu
5/11 anonim válasza:
a sims 1 a sims2 és a sims3 , különböző játék. és mindegyiknek vannak külön kiegészítői. én azt mondom vagy a sims2 vagy a sim3-at kezdd el , mert a sims1 az még nagyon kezdetleges.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Eddig csak egy demo-t találtam, most megnézem azt a rosszcsontokat is!
2009. nov. 15. 15:24
7/11 anonim válasza:
Torrenten fent van minden. mininova.org-ról szedtem le mindent eddig, semmi gond vele.
8/11 A kérdező kommentje:
Leszedtem a mininováról, de azt írja, hogy a windows nwm ismrei fel. Akkor most? Nem jót töltöttem le? Segítenél?
2009. nov. 16. 15:22
9/11 anonim válasza:
fent van a daemon tools-od? mert az is kell hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!