A StarDollon, hogyan tudnék segítséget kérni, kérdezni?
Figyelt kérdés
A súgóban nem találtam meg amit szeretnék és a "Lépj kapcsolatba velünk!" fülnél leírták, hogy csak Arab, Angol,
Görög, Portugál, Spanyol és Török nyelven tartanak fent vevőszolgálatot. Kitől kérhetünk ilyenkor segítséget? (persze tudom most mindenki azt mondaná, hogy "Kérdezz, dollokat majd ők segítenek/majd én segítek" de mégis.
2013. nov. 1. 09:50
1/2 anonim válasza:
Ha nem tudsz valamit, keress rá a google-on, keress videókat a youtube-on úgy, hogy beírod hogy stardoll, és amit keresel, vagy én is azt mondom, küldj üzentet magasabb stardoll akadémiai végzettségű magyar dolloknak, akik segíthetnek.
2/2 anonim válasza:
vagy itt gyakorikérdések-en is írhatsz ki másik kérdést azt írd bele mi a kérdésed és majd lehetőleg válaszolnak is rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!