Playstation 3 500 gb super slim-be ugyebár van Blu-ray player namost ez tudom hogy filmeknél nagyon szép képet kapunk. Ez játékoknál is igyvan? Szebb lesz tőle egy játék? Vagy nincs köze hozzá?
Nem tudom hogy a ps3 játékok exkluzívokon dob-e valamit hogy bluray
De multiplatformon köze nincs hozzá hogy bluray vagy sem
Az, hogy sokkal többet multiznak boxon baromság és a bluray lemez nem ad hozzá semmit a játékoknál (szerintem) az exkluzív címeket meg nincs mivel összehasonlítani annyiból jobb, hogy egy lemezen elférnek a játékok.
Am nálam a box ps kérdést a playstation plus döntötte el.
2# komment a tied de gondolom nekem szántad...
Esetleg olvasd el a 14# válaszoló [csoi] véleményét szerintem tökéletes válasz rá. [lényeg az 1. és 3. pontja]
Amit adtál linket
De bemásolom neked h ne keresgélj:
1. 'Murrica-ban ahol az xbox hazájában még így is konkurenciát jelent a PS, viszont japánban meg nem konkurens az Xbox, tehát ha világ szinten nagyobb az esélye annak, hogy a PS a vezető brad.
3. A még, a hírből is kiderűlt (burkoltan), hogy a felmérést az M$ redelte meg és a felmérések/tanulmányok első és legfontosabb alapszabálya: Midíg igazodjon a vevő igényeihez! (Nem hiába csak amerikát kutaták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!