Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért olyan híres és jó a...

Miért olyan híres és jó a Tauri World of Warcraft szerver?

Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 20:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Magyar törtszerverek között állítólag a legnépesebb.
2009. nov. 14. 21:00
 2/20 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdést, hogy miért olyan híres és jó?

Híres azért mert gondolom már jó régi, és hirdették jobbra-balra, jónak meg gondolom azért jó, mert nem akadozik, 24/7 elérhető, és biztos bejön az embereknek hogy x-es szorzó van, ilyen olyan események.

2009. nov. 15. 21:20
 3/20 thedani ***** válasza:
Sok ember, jó szerver gépek, jó GM csapat, sok realm. És az is hozzáadódik hogy az új patcheket hamar bevezetik, sok DC és egyéb átállási probléma nélkül. És azt hiszem ez volt az első magyar törtszerver ami átállt a Lich Kingre. De ennek ellenére én maradok a Revolution szerveren. Csak megszokásból. Viva la revoluion :)
2009. nov. 17. 02:48
 4/20 anonim válasza:
44%
mert sok rajta a csicska g3ci :)
2009. dec. 3. 18:52
 5/20 A kérdező kommentje:
Háát sajnos vannak ilyen emberek is(az előző-re gondolok)akik az ilyen helyeken vezetik le a dühüket.
2009. dec. 5. 20:58
 6/20 anonim ***** válasza:
azért mert az egyik legrégibb magyar szero :) am van néha bugg-dc de azért meik szeron nincsen.. :S:D?
2010. jan. 10. 18:41
 7/20 anonim ***** válasza:
Hiresnek hires az tény , de nem jó, olyan bugok vannak rajta hogy csoda az ha nem esel a térkép alá. a GMek szarok.
2010. jan. 20. 03:35
 8/20 anonim ***** válasza:

én személy szerint UTÁLOM a taurit azért mert nagyon sok paraszt van ott ( pont min bp-n ) arról nem is beszélve hogy korhatáron aluliak is játszanak vele ami marhára idegesít mert ilyeneket mond egy human priest hogy "én majd elérem a 100-as szintet és én leszek a legjobb tank sünwellben"

najó hát ez még a kisebb probléma, DE most jön a mellérendelő mondatok ellentétje. (mellérendelő? alárendelő? kit érdekel..)

az amit ők ott blizzlike szervernek neveznek el az nálam azt jelenti hogy fun vagy high rate mert minden wowos tudja hogy ezek a kategóriák vannak:

low rate - ami nehezebb a blizzlikénél (nagyon ritka) vagy esetleg ugyanolyan mint a blizzlike

blizzlike - minden rate megegyezik a blizzard által működtetett szererekével (pont ezért BLIZZlike)

mid rate - 1-es és 2-es rate között

high rate - 3 rate fölött

fun server - 50 rate fölött

instant 60/70/80 - melyben azonnal a max szinten vagy

kb valahogy így néz ki és ha jól tudom az amit a tauri blizzlikének nevez az 3-as 4-es rate?

szóval ez zavar a legjobban hogy valaminek nevezi a semmit értitek, ja meg a bugokról laggokról még nem is beszéltem de nem is akarok mert még tönkretenném a weboldalt olyan sokat írnék

aki jó szervert akar tanuljon angolt és jöjjön ide [link]

de ha nem tud angolul írjon rám (Sharalith a nevem alli oldalon) és/vagy joinoljon a magyar channelre (/join Magyar)

2010. febr. 11. 09:49
 9/20 anonim ***** válasza:

xD mert az áltt át legelőbb lich kingre

ez jó volt kár hogy 2010 januárjában állt át

de mind1

2010. febr. 12. 14:25
 10/20 anonim ***** válasza:
híres és jó? ki mondta neked ezeket a baromságokat?
2010. márc. 2. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!