Miért olyan híres és jó a Tauri World of Warcraft szerver?
Ilyen kérdést, hogy miért olyan híres és jó?
Híres azért mert gondolom már jó régi, és hirdették jobbra-balra, jónak meg gondolom azért jó, mert nem akadozik, 24/7 elérhető, és biztos bejön az embereknek hogy x-es szorzó van, ilyen olyan események.
én személy szerint UTÁLOM a taurit azért mert nagyon sok paraszt van ott ( pont min bp-n ) arról nem is beszélve hogy korhatáron aluliak is játszanak vele ami marhára idegesít mert ilyeneket mond egy human priest hogy "én majd elérem a 100-as szintet és én leszek a legjobb tank sünwellben"
najó hát ez még a kisebb probléma, DE most jön a mellérendelő mondatok ellentétje. (mellérendelő? alárendelő? kit érdekel..)
az amit ők ott blizzlike szervernek neveznek el az nálam azt jelenti hogy fun vagy high rate mert minden wowos tudja hogy ezek a kategóriák vannak:
low rate - ami nehezebb a blizzlikénél (nagyon ritka) vagy esetleg ugyanolyan mint a blizzlike
blizzlike - minden rate megegyezik a blizzard által működtetett szererekével (pont ezért BLIZZlike)
mid rate - 1-es és 2-es rate között
high rate - 3 rate fölött
fun server - 50 rate fölött
instant 60/70/80 - melyben azonnal a max szinten vagy
kb valahogy így néz ki és ha jól tudom az amit a tauri blizzlikének nevez az 3-as 4-es rate?
szóval ez zavar a legjobban hogy valaminek nevezi a semmit értitek, ja meg a bugokról laggokról még nem is beszéltem de nem is akarok mert még tönkretenném a weboldalt olyan sokat írnék
aki jó szervert akar tanuljon angolt és jöjjön ide [link]
de ha nem tud angolul írjon rám (Sharalith a nevem alli oldalon) és/vagy joinoljon a magyar channelre (/join Magyar)
xD mert az áltt át legelőbb lich kingre
ez jó volt kár hogy 2010 januárjában állt át
de mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!