A legujjabb Mortal Kobat játékba tudna vki mondani tippeket ütésel meg egyebeket?
Figyelt kérdés
Főként ütési kombinációk érdekelnének nekem az eredeti vezérlés van u j t g ezek azok amik használhatok ütés illetve rugásokhoz van még tab kontrol shit még ami van gomb nem tom kinek van eredeti beállitása a játékba és kijátszik ugy de aki ugy játsza már mint eredeti vezérléssel ezt ajátékot azt kérném h írjon egy pár ütési fajtát ha tud. Bár mi jöhet ami téll hasznos és nagy sebzést okoz.2013. okt. 31. 19:07
1/9 anonim válasza:
Jesszusom! Te nagyon hülye vagy! Hány éves vagy? Tanulj meg normálisan írni! Le-pause-olod a játékot, és ott lesznek a gombok... Minden kombo, főütések stb. Nem neked való szerintem a játék, a MK-t azért találták ki, hogy minél több kombinációt próbálj ki. És ha van rá lehetőséged, gamepaddal játszd, de szerintem túl hülye vagy, hogy beüzemeld. Nyugodtan írjál vissza majd, segítek!
2/9 anonim válasza:
1. Vagyok. Nagyon, de nagyon sok a helyesírási hiba. (Amikor valamit helytelenül írtál, akkor a számítógép automatikusan aláhúzza pirossal. Kérd meg apukádat, vagy anyukádat, hogy segítsenek. Na de kezdjük! Legújabb nem legujjabb (Új amire te gondoltál, ujj amivel megfogod a dolgokat a kezeden van.) Játékban nem játékba. a Ba-t akkor kell használni amikor mész valahová, pl. amikor elmegyek a boltba. Ban-t pedig akkor ha valahol vagy, pl. Boltban vagyok. Írd ki, hogy valaki, nem vki-t írjál, mert ezt nem fogják elfogadni sehol se. Majd ha felnőtt leszel, vagy nagyobb rájössz. Ütéssel nem ütésel. Teljes hasonulás, ütés+vel, de a v megváltozik, szóval dupla s. Control nem kontrol, de ez nem lényeges. Nem tudom-ot írjál ne nemtomot. Később hasznos lesz, ha most teljesen kiírod hidd el. Játékban nem játékba. Ugyanaz a probléma mint előbb. Úgy hosszú ú-val, nem ugy. Játssza nem játsza. Nem akarok rosszat neked, hidd el, így kell helyesen írni a dolgokat, kérdezz meg egy idősebbet. Ezt a játékot nem ezt ajátékot, de biztos elütötted, semmi gond. Hogy nem h, ugyanaz a probléma, nyugodtan írd ki teljesen, nem spórolsz vele semmi időt, főleg nem itt Gyakorikérdéseken. Chat-ben használhatod. Tényleg nem téll. Írd ki jobb lesz, mert később megszokod és automatikusan a rövidítettet fogod írni. Na most, bocsánat, hogy sokat írtam, de olvasd el, ne legyél lusta :) Ha van még kérdésed, nyugodtan kérdezd meg, segítek!
3/9 anonim válasza:
Megint 1. és 2. vagyok. Ha már számítógép előtt ülsz ilyen fiatalon, akkor van egy honlap google.com, ahol rákereshetsz dolgokra. Nem vírusos, kérdezd meg apukádat, hogy segítsen a számítógépes dolgokban. Kérlek írj vissza! Ott van alul a "komment küldése" gomb.
4/9 A kérdező kommentje:
de nagyon okos vagy hapsikám -_-" oktasá má mást jó ilyen csávónak a okoságaira nincs szükségem -_-" 1 2 attól h előszőr játszok ezzel a játékal még nem kéne lehülyézni mert sokan vannak így h nem tudnak gombokat most te lehet h minden gombot és variációt tudsz oszt akkor most kemény vagy vagy mi mert sztem nagyon nem -_-" 3 tudom h van alul az a gomb -_- am nem tom hány éves vagy hogy ekkora a szád de vissza vehetné 4 faterom annyit se ért a géphez mint én szóval !!! am ha nagyon izgat mennyi vok 17 ha érdekell -_-
2013. okt. 31. 22:03
5/9 anonim válasza:
Épp az a ku'va nagy szégyen, hogy 17 éves korodra írni nem tanultál meg, de a Mortal Kombat az megy... ja várj nem. Az se.
6/9 anonim válasza:
1. vagyok Jólvan bzdmeg. 14 éves vagyok, de még mindig okosabb vagyok mint te. Írni nem tanultál meg? Aztán még ez a kcsög gyökr szól be nekem. Az ilyen -.- meg mia kvanyám szmálylikkal meg nem leszel menő.
7/9 anonim válasza:
1. Ismét. Már mondtam, ilyen sz*rokat nem a gyakorikerdeseken kell megnézni, hanem a Google-ben. Ásd el magad.
8/9 anonim válasza:
Halló, itt vagy még, vagy beszrtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!