Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A legujjabb Mortal Kobat...

A legujjabb Mortal Kobat játékba tudna vki mondani tippeket ütésel meg egyebeket?

Figyelt kérdés
Főként ütési kombinációk érdekelnének nekem az eredeti vezérlés van u j t g ezek azok amik használhatok ütés illetve rugásokhoz van még tab kontrol shit még ami van gomb nem tom kinek van eredeti beállitása a játékba és kijátszik ugy de aki ugy játsza már mint eredeti vezérléssel ezt ajátékot azt kérném h írjon egy pár ütési fajtát ha tud. Bár mi jöhet ami téll hasznos és nagy sebzést okoz.

2013. okt. 31. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Jesszusom! Te nagyon hülye vagy! Hány éves vagy? Tanulj meg normálisan írni! Le-pause-olod a játékot, és ott lesznek a gombok... Minden kombo, főütések stb. Nem neked való szerintem a játék, a MK-t azért találták ki, hogy minél több kombinációt próbálj ki. És ha van rá lehetőséged, gamepaddal játszd, de szerintem túl hülye vagy, hogy beüzemeld. Nyugodtan írjál vissza majd, segítek!
2013. okt. 31. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
1. Vagyok. Nagyon, de nagyon sok a helyesírási hiba. (Amikor valamit helytelenül írtál, akkor a számítógép automatikusan aláhúzza pirossal. Kérd meg apukádat, vagy anyukádat, hogy segítsenek. Na de kezdjük! Legújabb nem legujjabb (Új amire te gondoltál, ujj amivel megfogod a dolgokat a kezeden van.) Játékban nem játékba. a Ba-t akkor kell használni amikor mész valahová, pl. amikor elmegyek a boltba. Ban-t pedig akkor ha valahol vagy, pl. Boltban vagyok. Írd ki, hogy valaki, nem vki-t írjál, mert ezt nem fogják elfogadni sehol se. Majd ha felnőtt leszel, vagy nagyobb rájössz. Ütéssel nem ütésel. Teljes hasonulás, ütés+vel, de a v megváltozik, szóval dupla s. Control nem kontrol, de ez nem lényeges. Nem tudom-ot írjál ne nemtomot. Később hasznos lesz, ha most teljesen kiírod hidd el. Játékban nem játékba. Ugyanaz a probléma mint előbb. Úgy hosszú ú-val, nem ugy. Játssza nem játsza. Nem akarok rosszat neked, hidd el, így kell helyesen írni a dolgokat, kérdezz meg egy idősebbet. Ezt a játékot nem ezt ajátékot, de biztos elütötted, semmi gond. Hogy nem h, ugyanaz a probléma, nyugodtan írd ki teljesen, nem spórolsz vele semmi időt, főleg nem itt Gyakorikérdéseken. Chat-ben használhatod. Tényleg nem téll. Írd ki jobb lesz, mert később megszokod és automatikusan a rövidítettet fogod írni. Na most, bocsánat, hogy sokat írtam, de olvasd el, ne legyél lusta :) Ha van még kérdésed, nyugodtan kérdezd meg, segítek!
2013. okt. 31. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Megint 1. és 2. vagyok. Ha már számítógép előtt ülsz ilyen fiatalon, akkor van egy honlap google.com, ahol rákereshetsz dolgokra. Nem vírusos, kérdezd meg apukádat, hogy segítsen a számítógépes dolgokban. Kérlek írj vissza! Ott van alul a "komment küldése" gomb.
2013. okt. 31. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:
de nagyon okos vagy hapsikám -_-" oktasá má mást jó ilyen csávónak a okoságaira nincs szükségem -_-" 1 2 attól h előszőr játszok ezzel a játékal még nem kéne lehülyézni mert sokan vannak így h nem tudnak gombokat most te lehet h minden gombot és variációt tudsz oszt akkor most kemény vagy vagy mi mert sztem nagyon nem -_-" 3 tudom h van alul az a gomb -_- am nem tom hány éves vagy hogy ekkora a szád de vissza vehetné 4 faterom annyit se ért a géphez mint én szóval !!! am ha nagyon izgat mennyi vok 17 ha érdekell -_-
2013. okt. 31. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Épp az a ku'va nagy szégyen, hogy 17 éves korodra írni nem tanultál meg, de a Mortal Kombat az megy... ja várj nem. Az se.
2013. nov. 1. 00:33
 6/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok Jólvan bzdmeg. 14 éves vagyok, de még mindig okosabb vagyok mint te. Írni nem tanultál meg? Aztán még ez a kcsög gyökr szól be nekem. Az ilyen -.- meg mia kvanyám szmálylikkal meg nem leszel menő.
2013. nov. 2. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
1. Ismét. Már mondtam, ilyen sz*rokat nem a gyakorikerdeseken kell megnézni, hanem a Google-ben. Ásd el magad.
2013. nov. 2. 22:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Halló, itt vagy még, vagy beszrtál?
2013. nov. 9. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Ki a f#sz engedett a gép elé?
2013. nov. 9. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!