Hogyan kell elindítani a Battlefield4 et? Bővebben lent a hiba üzenet
Figyelt kérdés
Amikor indítani próbálom ezt írja ki 64 illetve 32bitesnél is:Please repair your game installation and try again. Mit csináljak.Telepítést meg csináltam többször de semmi ellenőriztem is hogy rosszul szedtem e le de minden rendben van ezt kivéve.2013. okt. 30. 14:46
2/8 A kérdező kommentje:
Nem,mivel addig nem merem megvenni amíg ki nem próbáltam,nem akarok úgy járni mint cod7 el hogy 2 év múlva tudtam játszani vele.
2013. okt. 30. 18:06
3/8 anonim válasza:
Nekem is ezt írta ki, de feltelepítettem egy ékezet nélküli mappába (eddig nekem D:\Játék\BF4 mappa volt, most D:\BF4 mappában elindult.
Gondoltam kipróbálom, anno a 3. rész se akart indulni, mert egyrészt ékezetes mappában volt, másrészt ott volt az elérési útvonalban a TM felső indexben, azt kellett törölni.
Reméljük neked is indulni fog!
4/8 A kérdező kommentje:
Igen azóta már sikerült! De sajnos nagy az FPS drop és töröltem
2013. dec. 5. 17:47
5/8 anonim válasza:
Nekem nem is az fps drop volt a probléma, hanem az, hogy az SP része EGY KALAP S**R. Kétszer indítottam el és akkor szakadt el a cérna, mikor a hajófedélzeten a parancsnok fel akar mászni egy létrára, jön egy harci helikopter, odadurrant, és szétk**ja a létrát. Nagy csata, ezrek esnek össze, majd mikor kitisztul a levegő, mondja a nig*er, fel a létrán, mondom milyen létrán? Hát megjavult b***d meg... Azóta nem indítottam el újra...
6/8 A kérdező kommentje:
Az nem semmi.A single tényleg nem lett jó.A multival szerintem nincsen említésre méltó gond.
2013. dec. 6. 18:59
7/8 anonim válasza:
Sok helyen olvasom, hogy az is bugos, meg lekapcsolódik a szerverről, de ez felróható az EA kétbalkezes pénzsóvár mivoltának, hogy béta szarokat ad ki.
Inkább megveszem a BF3-at, ha végre találok Armored Kill DLC-vel 4-5e-ért, sokkal jobb móka lesz, mint ez a trágyahalom. Azt már nagyjából helyretették...
8/8 A kérdező kommentje:
Igen és annyit nem is változott a grafika hogy ennyivel erősebb gépet kérjen.A rombolhatóságba vissza tehették volna hogy gránát után marad egy gödör mint BC2 be na az hatalmas visszaesés.NFS se lett olyan jó,legalább is az is túl erős gépet kér grafikához képest.Crysis 3 jóval gyengébb gépen is elmegy rendesen még ezeknek minimumhoz is erősebb gép kell.
2013. dec. 7. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!