A számítógépem kikapcsol magától? :O
Figyelt kérdés
Na problémám a következő mostanában lépett fel ,az hogy ha letöltök egy játékot és feltelepítem játszóm vele 10 percet kilép hiba üzivel ,utána meg a gép kikapcsol magától amikor játszók, ez mitől van? új driver van és nem szokott baj lenni vele eddig még nem volt a windows 8al ,most nem értem mi a baja ? csak játéknál csinálja ezt2013. okt. 29. 20:32
1/8 anonim válasza:
Lehet hogy valami baj van a hűtéssel és azért kapcsol ki.
2/8 A kérdező kommentje:
erre gondoltam énis,de eddig nem volt vele probléma
2013. okt. 29. 22:14
3/8 anonim válasza:
Tedd fel az Aida 64 progit,ott láthatod minden hardver müködését,jellemzőit,értékeit.
A saját géped hibanaplóját nézd meg,írnia kell a leállás okát.
5/8 anonim válasza:
Vagy leállt a procid hűtése és automatikusan leáll a gépp hogy ne égjen szét a procid vagy bekaptál egy vírust! ha letöltöd az aida 64et és megnézed hogy a procid hány fokos. (motherboard>cpu és asszem kiírja). Ha olyan 65 70 fok felé megy az gáz. ha a hűtéssel van gond akkor vedd le a géped oldallapját és nézd meg hogy a proci hűtését ne akadályozza -e valami vezeték. A másik lehetőség hogy bekaptál egy vírust! annak meg gondolom tudod mi a módja, hogy megoldódjon a probléma! Teszem hozzá, hogy nekem volt mind 2 probléma forrással dolgom!
6/8 anonim válasza:
Rámentem,hogy alaplap->cpu de nekem nem ír olyat.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen processzor a baj
2013. nov. 3. 18:38
8/8 A kérdező kommentje:
és ha valakinél 100 fok felet a hőmérséklet ,akkor először nézze meg a gépet hogy poros e
2013. nov. 19. 01:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!