Sims3. érdemes megvenni? Milyen a játék? Sims 4 az jobb? Tudnátok segíteni? (lent a többi)
Magyarországon még tényleg nem..:OO
Akkor eltérő az összes?
És a kiegészítőket ha megveszem,az alapból benne lesz a játékban,vagy kell valamit okoskodnom vele,hogy összefüggésben legyen a kiegészítő a játékkal?:D
Az alapjáték az a The Sims 2, The sims 3.
Ehhez még külön vehetsz kiegészítőlemezeket. Az 2-ben és a 3-ban külön-külön más-más kiegészítők vannak. Bár általában a 2.-ban lévő kiegészítők megtalálhatóak a sims 3-ban is csak arra a játékra szabva.(a szabva kifelyezést a grafikára értem.) A kiegészítőkhöz viszont szügséges az alapjáték.
Itt utánanézhetsz, hogy milyen kiegészítők vannak, meg még sok hasznos infónak: [link] (a játékok fejlécnél megtalálod) Ha meg már meglesz valamelyik játék akkor az oldalon tippeket is olvashatsz. Remélem segíthettem. Kérdés(:DD)??
Nem,nincs kérdés.:)
Köszönöm !!
Szerintem minden kép a TheSims 2-t vásárold meg sokkal jobb mint a 3 a sims 3-ban a simek tiszta búgosak meg amúgy is össze van dobva az egész...
egyszer pl nekem a simem benne maradta a falba nem tudom hogy került oda vagy pl amikor a komornyikom eltünt nem lehetett látni de csinálta a dolgát tehát SIMS 2 the BEST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!