Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hack a World Of Tanks-hoz?

Hack a World Of Tanks-hoz?

Figyelt kérdés
valaki tudna nekem küldeni egy aimbot - wallhack -hacket a WoT-hoz? mert tudom hogy van, egyik simerösöm gépén is rajta van de ő nem adja oda, és mindegyiken van "Survey" pls valaki küldjön
2013. okt. 28. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha van is hack a játékhoz, azt is legjobb esetben pár napig használhatja az ember, mert addigra elkapnak így is, úgy is.

Szerintem az ismerősöd átvert, nehezen tudom elképzelni, hogy egy hackert észre ne vennének.

Szóval jobb, ha leteszel a hackelésről.

2013. okt. 28. 22:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Keresd a játékban "Kacsa1" nevű felhasználót, neki van, vagy írj neki privátot.
2013. okt. 28. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Üdv, Kacsa1 biztos hogy nem fog neked ilyesmit átadni ne is próbálkozz,de vannak más játékosok akik használják és ha szerencsés vagy lehet hogy el is küldik neked a hacket: (utokepes,soul147,Bugi27,HannibalXX)
2013. okt. 30. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!