Milyen Counter strike source hack van? (csak botokkal játszom)
Tudok egy nagyon jó wallhackot, ami nem vírusos és egyszerűen kezelhető (pár vírusírtó bejelez, de tényleg nem az, az én AVG-m nem jelzett semmit)
Mi a teendőd? Egyszerű mint mondtam:
Letöltöd, elindítod a Counter Strike Source-t, elindítod a pályát (működik szerveren is), és utána elindítod a wallhacket.
Játék közben:
Ha F5-öt nyomsz elvileg tudsz konzollal cheateket beírni szerveren, de az nekem nemműködik.
Ha F6-ot nyomsz, piros négyzettel kijelöli a játékosokat.
Ha F7-et nyomsz akkor minden tárgy/player kék hálóval lesznek jelölve, ez a legjobb mód amivel csalni tudsz, énis ezt használom.
Ha F8-at nyomsz akk meg a Füst eltűnik.
(Annyit még hozzátennék hogy eredeti Counter Strike Source-val próbáltam, és a VAC sem jelzett be, simán játszottam vele a VAC-os szervereken. De szerintem megy letöltött nem eredeti CSvel is.
A neve a wallhacknak Gnome Lite v1.2
Nemtudom hogy szabad-e linkelni, de feltöltöttem a mediafire oldalra, onnan letöltheted:
/download/opampsfoflw12i7/gnomelite1_2.exe
Becsület szavamra működik, semmi vírus.
Ha tudnád mennyi hacket próbáltam már ki, és mennyi vírusos volt köztük... :S De aztán megtaláltam ezt, jeeeee (Ma, szóval happyvagyok xd)
Ha esetleg bejelezne a VAC akk írok majd ide, de eddig nem tette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!