Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki ajánlana nekem online...

Valaki ajánlana nekem online szerepjátékokat? (többi lent)

Figyelt kérdés

Olyan online szerepjátékot keresek mint pl: 4story csak mivel azt már játszom elég régóta kezdem unni Szóval ilyet szeretnék:

Szintenként lehet fejlődni

Képességeket lehet szerezni,azokat fejleszteni

Online legyen,játék közben találkozzak más játékosokkal is

A legfontosabb:A játék izgalmas legyen és élményekben teli

2013. okt. 26. 21:48
 1/8 anonim ***** válasza:
World of warcraft.
2013. okt. 26. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:

WoW, Aion, KotOR.

A Metin eszedbe se jusson, az MMORPG-k legalja.

2013. okt. 26. 23:02
 3/8 A kérdező kommentje:

A World of warcraft fizetős?Ha nem honnan tudom letölteni?

KÖszönöm a válaszokat

2013. okt. 26. 23:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Fizethetsz is érte, de nem muszáj...

Ha eredeti szerveren szeretnél játszani, akkor le kell perkálnod a havidíjat.

Én ezt speciel nem ajánlom, a WotLK kieggel elszúrták a játékot szerintem, úgyhogy "felesleges" eredetin játszani.

Nézz körbe pár tört-szerver oldalán, ott kapsz még infót, vagy írj privátot.

A legismertebb magyar server, csak hogy egy lehetőséget említsek, a Tauri.

2013. okt. 27. 00:22
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Hasznos volt számomra.

2013. okt. 27. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Én nem ajánlom a taurit, mert a rengeteg hiba elveszi a kedvedet a játéktól. Havi 3000 forint nem egy nagy összeg, egy másfél órás mozira is elköltesz ennyit.

Próbáltam sok MMO-t, ingyenest, fizetőst, de mindig visszatértem a WoW-ra. Ekkora tartalmat és változatosságot egyik játék sem ad.

2013. okt. 27. 12:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit értesz "rengeteg hiba" alatt.

Amíg nem kezd el hardcore PvP-zni, vagy saját end-game talent buildeket építgetni, nem lesz semmi baja a taurin. A hardcore PvP is kibírható, csupán "noobkodni" kell.

Az eredeti szerver nyílván minőségibb, élvezhetőbb, de ennyire azért nem kéne lehúzni a Taurit.

Nekem ez a server az utolsó bástyám, ha át áll Catára, abba hagytam a játékot, én személy szerint nem vagyok kíváncsi a Catás, Pandás agymenésre.

Ezt saját tapasztalataim alapján mondom, nyílván érdemes kipróbálnia mindkettőt, amire van ingyenes lehetősége is. Legalábbis anno volt Trial, most nem tudom hogy áll ezzel a Blizzard.

2013. okt. 27. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Tera, LoL, Aion, Age of Wulin, WoW, DBO.

A Tera, az Aion, és az Age of Wulin eredeti szerveren is ingyenesek, a 3-ból nekem a sorrend hogy AoW->Tera->Aion.

A LoL-lal még nem játszottam, de ha jól tudom (o.társ elmondása alapján) ingyenes.

A WoW-ot már elmondták előttem.

A DBO nekem nem indult el, de te megpróbálkozhatsz vele. Eléggé gagyi kis grafikája van, de elég sokan játszanak vele, és jó visszajelzéseket kap.

Illetve a személyes kedvencem a Blade&Soul. Hivatalosan EU-server még nincsen. Én az eredeti koreain szoktam játszani proxy-n keresztül. De lehet találni olyan nemhivatalos szervereket, amik EU-ban elérhetőek, ezeket magánszemélyek üzemeltetik a koreaira kapcsolódva. Én leginkább a Blade&Soul-t ajánlom neked! Jó a grafikája, ahhoz képest hogy nagyot ír minimum gépigénynek, mégis jól elfut a gyenge laptopomon, óriási mennyiségű ember ellenére sem laggol a szerver, jó a fejlődés-rendszer, az mmo-khoz képest elég egyedi skilleket raktak bele, és elég jó játékélményt biztosít! ;)

2013. nov. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!