Tudtok olyan PC játékot, ami nekem való? (stílusom lejebb olvasható)
a felfedezős, max egy picit harcolós... nem nagyon tudom elmondani, inkább írok párat, amit szeretek:
Spacetanks
Pocket tanks
Spore
Sims
Minecraft
valaki? ötletek?
OpenTTD
Rollercoaster Tycoon
Dungeon Keeper
Sid Meier's SimGolf
Tropico
Star Made
7 Days to Die
köszi a kemmenteket. tudom, nem adtam meg sok dolgot, sokszor nehéz engem megérteni.
1. kommentre: fejlődés... igen! talán az ilyen játékok engem is érdekelnek.
2. kommentre: köszi ^^ jónak tűnnek, majd utánuk nézek.
3. kommentre: hát a 2. PONTOSAN AZ, AMIT NEM SZERETEK. tehát hogy járkálsz ideoda, és mindenkit megölsz. de persze, nem tudhattad, szarul magyarázok.
4. kommentre: neeeeem kérek ilyet. nem bejövős ez sem.
ó! és még valami!
szeretek alkotni. szeretem, ha van egy kis lehetőség egyediségre, nem pedig egy sablon, oszt aszerint élj.
(pl Spore-ban egy csomó dolgot magadnak kreálhatsz, választhatsz, hogy békés vagy harcias vagy, stb.)
és nem szeretem: azt, mikor csak versenyzel. semmi extra. ha roncsolódás, vagy tereproncsolás lehetséges, akkor jobb. és még nem szeretem, mikor kb. felülnézetből egy kupac ember irányatasz, hogy ezzel harcolj, azzal harcolj, fedezd fel ott azt a pocsolyát. ez ilyen stratégiai, ha jól tudom.
Jericho
Azt próbáld ki:) nagyon jó játék és nemis túl nehéz
de a Darkspore is jó!
olyan mint a spore csak sokkal modernebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!