Mi a kedvenc Championotok LoL-ba?
Ashe, mert rajta "tanultam meg" játszani, könnyen kezelhető, és bár nem a legerősebb karakter, de jó support. A másik kedvencem Ezreal, egyrészt, mert tetszik a története, másrészt mert hamar ráéreztem a használatára. :D
Illetve Twisted Fate-t is bírom, csak őt kissé bonyolultnak találom.
Az én kedvenc bajnokom Leona.
Szerintem nagyon csinos, már csak ránézni is szeretek.
Eszméletlenül jó support. Amit a nagyon tetszik, hogy ha pont ott vagy amikor leraknak egy ward-ot akkor letudod vele ütni azonnal (ütés q ütés) ami + gold neked - 1 ward az ellenségnek.
Master Yi tényleg egy viszonylag egyszerű champion, de nem attól nyer valaki, hogy egyszerű hőssel játszik, hanem , hogy hogyan viselkedik egyes helyzetekben, tudja-e mikor kell harcolni, védekezni stb.
Ha nem gond kettőt írok: Ziggs és Sona.
Ziggs nem túl népszerű, de nagyon jó mides. Vicces maga a karakter is, jó escape spell és globális ulti.
Sona pedig kész terrot képes okozni. A passzívval és a Q-val nagyon jól lehet zaklatni az ellenfelet, healel és igen hasznos területi stun. Igaz papír, de így izgalmasabb vele a játék :)
Akit meg a legkevésbé szeretek az yi. Mindegy, hogy mit épít az ember. 1-2 kill és bárkit le lehet szedni vele csak ulti-e-q-q-q-q
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!