Valami jó androidos játék?
Figyelt kérdés
Nekem a Doodle Jump a kedvencem de már nem tudom ennél feljebb vinni a rekordom és így már nem is olyan izgalmas:D Szóval valami hasonlót vagy eltérőt de jót keresek. Nektek melyik a kedvencetek, melyiket szeretitek? Jöhet játék minden kategóriában:)2013. okt. 25. 12:13
2/3 Uzumatyi válasza:
Én sok játékot átnéztem,mivel ACE-em van,nem futnak a jobb játékok,de pl: crusade of destiny - RPG játék,még az enyémen is fut,3D-és.és elvoltam vele nagyon,csak újra lett rakva a tellóm,és nem volt kedvem előről kezdeni xD
Akkor: Rush ninja,Doom-játékok is jók,MotoXtreme-hasonlít az ELMA-ra ami PC-én volt annno,és az egyik kedvencem amit netről szedtem le mert PLAY-en fizetős az az Extreme Skater :D (Y) :D Röviden ennyi :D (Y) :D Még amivel elvagyok a Worms :D (Y) :D
3/3 A kérdező kommentje:
Wow jó sok:D Köszi!:))
2013. okt. 31. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!