Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha az XBox 360-ra játékokat...

Ha az XBox 360-ra játékokat töltök le és azzal játszom az illegális?

Figyelt kérdés
2009. nov. 13. 06:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Még szép! És ha be is van kapcsolva a neted a boxodon miközben egy tört játékkal játszól akkor le is fogsz bukni és ugrott a neted. Onnantól soha nem netezhetsz.
2009. nov. 13. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja én is olvastam a GameStar-on hogy egy csomó legális játékosnak elment a nete mert illegális szoftverek miatt.
2009. nov. 13. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Azért kérdezem mert azt mondták, ha saját használatra írom ki a játékot nem illeális.
2009. nov. 13. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja úgy hát persze legális. Igazából filmeket és játékokat elvileg legális tölteni csak közzé nem szabad tenni.
2009. nov. 13. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Legális, HA(!!!) megvan eredetiben a játék. Így megnevezhető, mint biztonsági másolat. A torrent oldalak is ezen a törvényen tudnak fennmaradni. Engem letiltottak warez miatt Xbox Live-ról, de csak az Xbox-al nem enged fel.
2009. nov. 23. 20:56
 6/8 anonim ***** válasza:
És ha bannolnak Xbox Liveról, akkor MSN-ről is? Mert Xbox Live ID-vel is be lehet jelentkezni MSN-re.
2009. dec. 4. 00:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Mármint ha én az Xbox Live ID-met használom MSN-hez.
2009. dec. 4. 00:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy msnről bannoltak. (PC-n) Én a bannolt Gamertagemnek használom az email címét néha, szal csak a konzolt bannolták szerintem.
2009. dec. 6. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!