Valaki tud működő tanki online crystal generátort? Ha igen magyarázza el hogy kell használni
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 20:35
1/5 anonim válasza:
Én amikor még nagyon régen játszottam egyszer sikerült behackelnem, de azt megszakadt a kapcsolat és elvette a crysal-okat. A Cheat Engine kell hozzá. YouTube tele van ilyen videókkal.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi de ha valaki lenne oly kedvves írja le mit kell csinálni a cheat engineban.
2013. okt. 24. 20:49
3/5 anonim válasza:
Azt nem nagyon lehet leirni. Itt va negy videó: http://www.youtube.com/watch?v=bFyZoYYE74g
A letöltő link(videó leirásából): [link]
4/5 anonim válasza:
Sikerült? Én csak most kattantam rá, nagyon nehezen működik az összegyűjtés ráadásul már nem is dobál 10 20 50-es crystal boxokat..
5/5 anonim válasza:
Kérdezőnek írnám.
Nincs Tanki Online-hez crystal generátor.
Azért ilyen nehéz kristályt szerezni, mert a készítőknek pont ez a célja, hogy felhúzd magad, és rengeteg kristályt vegyél.. Ám.. De nem olyan drága. 1016 Ft ért már tudnál venni 9000 Kristályt. Ami elég jó. :)
------------------
Cheat Engine - vel az a baj, hogy hiába addolod be, az csak látszat lesz. Olyan programot keress, ami képes a Tanki Online console-ját is meghackelni, és akkor lesz bőven kristályod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!