Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehetne legyárta (t)...

Hogyan lehetne legyárta (t) ni egy általam készített társasjátékot?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta szeretek társasjátékokat rajzolni. Régen sima A/4-es papírlapra rajzolgattam ceruzával, később a papírlap és az eszköztár mérete nőtt. Ma már nagyon szeretnék egy igazi társasjátékot készíteni. Hogyan lehetne egy ilyen gyártásába belefogni (esetleg sajátkezűleg)?

Ha valaki e-téren tapasztaltabb, nagyon megköszönném a válaszát.

2013. okt. 22. 22:56
 1/3 rafikesz ***** válasza:
100%
fel tudsz keresni társasjátékokat forgalmazó cégeket, és ha el tudod érni, hogy meghallgassanak, és látnak valamit az ötletedben, akkor meg tudtok egyezni a továbbiakról. Bár kezdőknél ez mindig rizikós, mert lehet, hogy azzal a feltétellel vállalják el, hogy ha nem lesz sikeres, akkor minden legyártott játékot te veszel meg. (2 ismerősömnél így volt, akik könyvet írtak, játék készítő ismerősöm nincs)
2013. okt. 23. 00:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Mielőtt gyártásra kerülhetne a sor, fontos, hogy rengeteg próbajátékon kell átesnie a játéknak, lehetőleg minél több tesztelővel, hogy minden hiányosság, hiba kiderüljön és javításra kerüljön, mielőtt egy kiadóhoz fordulsz, vagy akár saját magad gyártod le.
2013. okt. 23. 13:06
 3/3 rafikesz ***** válasza:
igen, az mindenképpen előny lehet, ha te tesztelteted, de én sajna nem tudom megmondani, hogy ezt jogi stb. úton hogyan lehet megtenni, de szerintem elég, ha megkéred az ismerőseidet (ahogy az előző válaszoló is írta, minél többet), hogy teszteljék, de szerintem nem elég, ha csak mondod, hogy ők tesztelték, gondolom kell róla valamilyen papír. Szerintem a legjobb az lenne, ha meg tudnál kérdezni egy ügyvédet, vagy valamilyen joghoz értő személyt erről.
2013. okt. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!