Ps vita nincs jó játék?
Szóval éppenség fontolora vettem azt hogy veszek egy PS vitát de a gondom az hogy kevés rá a játék ami nekem is tetszik. + Nincs rá tekken , gran turismo , gta , dragon ball z,fight night round, god of war! A legjobb játékokat kihagyták a gépről rengeteg dedos játék van rá!
Az ilyen neves címek mikor jellenek meg a PS vitára ?
egyenlőre beérem egy olcsó psp-vel szerintem.
Menyi kell várni a ps vitára hogy ilyen játékok legyenek rá ?
Igen a játékokat amiket irtál tudom hogy vanank rá! :)
De nekem Ilyen játék kéne mint a God of war, gran turismo, tekken! Gta nincsen, a psp fajta gta van rá! De az lényegében psp verzió! Szóval én olyan Gta-ra gondoltam ami Ps vita-ra jött ki! Például jó lenne ps vita-ra egy GTA 5! :) Vagy még a gta 4 is! :) :D
Nem érti :D Nekem nem kéne szar psp ezer éves grafika játék rá :D Nekem Ps Vita verziós Gta 4 kéne például , gran turismo! Meg hasonlók!
Enyi erőböl vehetnék psp-t is. Minek Rakjak a vitára psp játékokat. Olyan mintha Ps3-on ps2 játékokat játszanák.
Amugy kösszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!