Xyber kérdése:
Találkozott már valaki olyan problémával FIFA 14 - ben hogy meccs közben folyamatosan mozog a kép?
Figyelt kérdés
2013. okt. 22. 16:13
1/5 Anonym 9212 válasza:
Igen, én is találkoztam vele, és most keresek én is valami féle megoldást :S Win 7 em van, minden okésan fut, és minden jó, bár amint azt már olvastam a bíró nekem is bugos, vagy nem tudom, de mindig piros lapokat oszt, és néha indításnál "a fifa14.exe működése leállt" felirat is bevillan érthetetlen okokból (mivel valamikor meg simán indul!? -.-")
Minden bizonnyal szar a game amit leszedtünk sokan már!, várni kell másikra, jobb ötletem nincs eddig.
(ja és a képrezgés is csak random valamikor bukkan fel)
2/5 csabika900502 válasza:
Nálam szintén ugyan ez a probléma, és nem tudok mit kezdeni vele :(
3/5 anonim válasza:
hát srácok nálam is igy mozog fel le képernyő nemindig csak amikor játszok vele mitől van ez?
4/5 anonim válasza:
Sziasztok! ***** Ezzel működni fog :) Legalábbis nekem megoldotta :) A fifa14-3dm.exe-vel indítsátok el a játékot :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
5/5 anonim válasza:
inkább szedd le a Super Mario-t! Trolololo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!