Tudnátok ajánlani valami jó MMORPG-t?
? A legtöbbek által játszott fizetős mmo, bár tény hogy nem a fénykorát éli, de így is bőven az erős countentek és a kemény pvp-k miatt a műfaj királya.
Gw2-t ajánlom még, bár a pve és a pvp része is pár hónap után unható, viszont mivel csak 1x kell megvenni utánna ingyen játszhatsz, így bármikor visszatérhetsz.
Rift pedig szerintem nagyon jól kihasználta azokat az elemeket amik a régi wowban jók voltak, tovább vitte őket, és remek pve-t csinált, ráadásul lehet benne kalandozni szó szerint, most ingyenes a játék, viszont így valszeg megcsappan a patchek száma.
Feelinges szar?
Nem tudom hol élsz te, de nagyon jobbakat nem fogsz találni, Soul Calibur fog jönni jövőre amiben lehet reménykedni, meg a Monster Hunter Online. Ha meg "feelinges szar" neked az a kettő akkor életben nem találsz hosszútávra MMO-t, én egyébként pont ezért hagytam abba az mmo "pályafutásom".
Szia! Amit ajánlok:
Guild Wars 2
Rift
Tera
WoW
A többi ezek utánzata és még uncsik is amiket fent irtam azök közül valamelyikkel több hónapig, esetleg évig el lehet lenni(WoW-Rift) De a TERA az ilyen unaloműzésre van inkább...Guild Wars 2 az meg ilyen 2 között van..Tehát van aki évekig el van vele de van aki pár hónap után abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!