Galuska1 kérdése:
Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst, ára?
Figyelt kérdés
Most 25.-én jelenik meg,és azt szeretném kérdezni h kb menyi ideig lenne a boltokban és meddig kéne várni h lemenjen az ára? Mert 9000Ft PC-re egy kicsit sok nekem.2013. okt. 21. 15:13
1/4 anonim válasza:
ne vedd meg, úgy is lesz tört verziója PC-re...
2/4 A kérdező kommentje:
igen,de én szeretem magát a sorozatot meg multizni is szeretnék,ezért én megszeretném venni eredetiben
2013. okt. 21. 16:41
3/4 anonim válasza:
Hogy ha nem steames vagy Origines lessz akkor a multit is feltörik...
Amúgy meg akkor vedd meg, ha vársz vele lehet hogy olcsóbb lessz, mert szerintem alig fog fogyni, mire megvennéd meg már kb nem lesz online player..
4/4 anonim válasza:
hát van hogy a PC játékoknak viszonylag gyorsan esik az ára (5-6 hónapon belül akár 3-4ezer forint is lehet a csökkenés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!