Test drive ferrari racing legends crack-je virusos mit tegyek?
Ha iso és az iso-fájlból másoltad ki a cracket akkor töröld le a gépről az egészet(esetleg egy próba verziós nod32 futtasd át).Ha nem az iso-ból szetted akkor nincs semmi veszve(persze csak akkor fognak működni ezek ha iso fájl)
1.nézd meg hogy van e az isoba crack de sokszor az is elég csak beilleszted a virtuális meghajtóba(az isot)nem ment futtatás rendszer gazdaként.vagy az isoba lévo autorunal próbálkoz.2. számtalan cracket lehet a neten tömkelevégel csinálni.3. inkább vedd meg a játékot és ne szarakodj ilyenekkel.ha nem engedheted meg vedd meg használtan.boltokban vagy akár neten de ilyenkor ha neten veszel valamit tud hogy vissza tudod szerezni a pénzed ha át bassznak.(legdurvább esetbe bíróság)én már voltam egy hűtő miatt mert rossz volt és a hirdetésben az állt h kitünő állapot és ezt bizonyítani is tudtam..aztán pereltem és vettem egy samsung hűtőt ami még a seggemet is kinylja.tudom a vége nem a kérdéshez tartozik de leszarom.Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!