Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szórakozik velem a Skyrim?

A. Bundy kérdése:

Miért szórakozik velem a Skyrim?

Figyelt kérdés
Az elején amikor visznek kivégezni, beszélnem kellene a többi fogollyal, de nem tudok mert azt írja hogy megvan kötve a kezem, de néztem egy videót ott nem volt ilyen probléma, hogyan oldhatnám meg ezt a problémát?
2013. okt. 20. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azért mert Bethesda, majd hozzászoksz. Tedd fel az unofficial patch-et egyébként meg rossz kategória.
2013. okt. 20. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Ralof vágja le a kezedről elvileg, miután megúszod a kivégzést
2013. okt. 20. 19:42
 3/11 anonim válasza:
miután a sárkány támad be kell rohanni egy épületbe és a faszi majd levágja neked azt a csomótXD
2013. okt. 20. 19:43
 4/11 A kérdező kommentje:
de odáig el se jutok mert azt írja hogy "your hands are bound" vagyis hogy megvan kötve a kezem és nem tudok emiatt hozzászólni senkihez, ezért nem halad a történet.
2013. okt. 20. 19:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Addig nem is kell semmit csinálnod. Csak a karaktert miután leszálltál a szekérről.
2013. okt. 20. 20:02
 6/11 A kérdező kommentje:
de mert komunikálni kell a szekéren a többi fogollyal és azt nem engedi meg, azt írja ki hogy megvan kötve a kezem és nem tudok komunikálni velük, tehát nem szálunk le a szekérről sem
2013. okt. 20. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Csak nézegetni kell a többieket a szekéren, nem kell beszélni
2013. okt. 20. 20:06
 8/11 A kérdező kommentje:
de akkor nem történik semmi csak ülünk a szekéren, fél órán át vártam, aztán szedtem egy mentést onnantól hogy a szekér mellett állok, és ott se történik semmi , nem tudok a papiros csávóhoz szólni, mert azt írja hogy megvan kötve a kezem, nem értem mi baja van.
2013. okt. 20. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Vmi bug, gondolom letöltött játék
2013. okt. 20. 20:10
 10/11 A kérdező kommentje:
mi más lenne,+ egy fájlt is lekellett mellé szednem mert kihagyták, nem tudom hogy. Akkor szerintem falbaverem a fejem olyan 30-szor, aztán szedek egy másikat.
2013. okt. 20. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!