Minecraft-ban melyik verzióban voltak a fogaskerekek, és mire voltak jók?
létezett az old alpha (2010)-ben idézem:
,,Január 25-én, 2010, Notch közzétett egy videót a fogaskerekek forgalomba falára egy szikláról.
Ebben Indev január 26, 2010, a kód fogaskerekek (eredeti nevén Gear ) adunk hozzá. Ez csak kap nyert leltár hackelés és láthatatlan volt a leltárban. Amikor feltörte a játék, fogaskerekek, csak akkor lehetne helyezni oldalán minden blokk, forgalomba őket egy helyet, ahol két oldal egymás mellett okozna két fogaskerekek, hogy mindkét oldalán megjelenjenek. Elhelyezett fogaskerekek lehetetlen elpusztítani; minden bányászati irányította a fogaskerekű fokozatosan át a blokk mögött, ugyanúgy, mint a víz . Ha a blokk egy fogaskerék volt elpusztult, a fogaskerekű nem távolították, de furcsa módon, láthatatlan volt. A fogaskerekű még létezett a térképen és el újra megjelenik, ha egy tömör váltotta. Fogaskerekek elhelyezett a levegőben egy pályaszerkesztő is láthatatlan és fog megjelenni, ha a blokk mellé őket. Fogaskerekek lehet csak eltávolítani a víz áramlását rájuk. A COG sprite két részből állt; A központ rudat, és az animált felszerelés.
Ebben Infdev február 27-én, 2010, Gear átnevezték Cog , majd június 27-én, 2010, azt eltávolították.
Fogaskerekek volt egy adat értéke 55, amelynek helyébe a Redstone az Alpha 1.0.1.'' vagis a redstone helyett volt a cog másnéven a gear. forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!